facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrandbeveiligingAlmere

Info

Bij BrandbeveiligingAlmere bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een brandblusser, brandslanghaspel of artikelen voor brandbeveiliging.

Wij werken enkel met de beste kwaliteit en de strengste Europese én Nederlandse keuringsnormen

Geschiedenis

Bij BrandbeveiligingAlmere bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een brandblusser, brandslanghaspel of artikelen voor brandbeveiliging. Wij werken enkel met de beste kwaliteit en de strengste Europese én Nederlandse keuringsnormen: Rijkstypekeurmerk (KIWA), CE-gekeurd, EN-normen, ISO-normen, Milieukeur en dit tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment op BrandbeveiligingAlmere.nl. Alle brandblussers die wij leveren zijn voorzien van een rijkstypekeurmerk, montagebeugel en jaarlijkse controlesticker (geldig voor een jaar), tevens kunt u ook bij ons terecht voor de verplichte jaarlijkse controle. Bij BrandbeveiligingAlmere bent u verzekerd van een betrouwbare controle.

www.BrandbeveiligingAlmere.nl

Adres: Kornetstraat 40, 1312XG Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622081808
Stad: Almere-Stad
Route: Kornetstraat 40
Postcode: 1312XG



op zoek naar gerelateerd: Sproeischuimblusser AB, Lithium brandblusser
Recensies
Altijd heel vriendelijk behandeld. Betrouwbare organisatie met een prima, snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid