facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brand-Butler Nederland

Brand-Butler Nederland

Info

www.brand-butler.com is importeur en distributeur van relatiegeschenken, premiums en merchandise. Brand-Butler is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, United Kingdom en Zwitserland.

Geschiedenis

Uniek en origineel
Door het wereldwijd monitoren van de relatiegeschenken markt en door intensief samen te werken met producent en importeur zijn wij steeds in staat om met vernieuwende ideeën te komen en de meest originele relatiegeschenken, premiums en promotie artikelen voor u te selecteren.

Altijd de scherpste prijzen
Door het benchmarken van onze inkoop kanalen in combinatie met het verkregen inkoopvolume en door het aangaan van samenwerkingsverbanden met toonaangevende partijen in de branche zijn onze producten zeer scherp geprijsd. Daarnaast stellen bovenstaande factoren ons in staat om het distributiekanaal verder te beheersen en flexibel te kunnen zijn als het gaat om bijvoorbeeld prijs en levertijden.

Thuis op alle fronten
Wij hebben onze activiteiten onderverdeeld naar de volgende bedrijfsonderdelen; Brand-Butler Online, Brand-Butler Import, Brand-Butler Custom Made en Brand-Butler Retail. Voor meer informatie over onze actviteiten kunt u contact opnemen met onze afdeling 'verkoop' of onze bedrijfsvoorstelling erop nalezen.



"Wij zijn producent, importeur en distributeur van relatiegeschenken, premiums en merchandise. Het bedrijf is opgericht in 2007 en maakt sinds zijn oprichting een sterke groei door. Brand-Butler is actief in Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Monaco.Veel van onze klanten geven aan dat we snel reageren en hierdoor ‘kort op de bal spelen’. Andere geven aan dat alles snel en makkelijk verloopt en waarderen de persoonlijke benadering. Zelf zien we deze zaken als vanzelfsprekendheden. Wij proberen ons te onderscheiden doormiddel van originele ideeën/oplossingen, kwalitatieve/innovatieve producten, onze manier van klantbenadering en tegen zeer scherpe prijzen te leveren. Vervolgens proberen we onze idee"
Adres:
Telefoonnummer: 0031 (0) 13 302 90 92
Stad: Hulst


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kubus met logo, Jochem Vermandel, Waterpak bedrukken, Kubus bedrukken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VdWiele VdWiele 752 meter
Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-NL Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-NL 752 meter Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een onafhankelijk bedrijfskundig en bancair...
Recensies
Even laten weten dat we de sets hebben ontvangen, ik wil U ook bedanken voor de catalogus. Het ziet er allemaal goed en proffesioneel uit.
Vertaald door Google Vriendelijke, betrouwbare en kwaliteitsvolle service. We werken al meer dan 8 jaar met ze samen en ze leveren altijd! Origineel Friendly, reliable and quality service. We have been working with them for over 8 years and they always deliver!
Vertaald door Google Kwaliteitsproducten, een responsieve commerciële service en altijd in de begeleiding Origineel Des produits de qualité, un service commercial réactif et toujours dans l'accompagnement
Vertaald door Google Al jaren zeer tevreden over producten en service. Serieus en betrouwbaar bedrijf. Aanbevelen Origineel Très satisfait des produits et du service depuis de nombreuses années. Entreprise sérieuse et fiable. A recommander
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid