facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brand BBA l BBA Architecten Architectenbureau Alblasserdam

Brand BBA l BBA Architecten Architectenbureau Alblasserdam

Info

Heeft u nieuwbouw of verbouw plannen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Alblasserdam, een dorp in de Alblasserwaard Zuid-Holland.



"Brand I BBA Architecten is een veelzijdigarchitectenbureau dat werkzaam is in een grootaantal sectoren door heel Nederland. We zijn actief in de woningbouw, bedrijfspandenen restauratie.Wij zijn een familiebedrijf wat inmiddels bijna30 jaar vol passie en tot tevredenheid van onzeopdrachtgevers woningen en bedrijfspandenontwerpt en realiseert. Kijk ook eens op onzewebsite voor onze unieke werkwijze. Ons team van architecten en bouwkundige staan voor u klaar.Maak gebruik van ons vrijblijvend uurtjebrainstormen om uw nieuwbouw- ofverbouwplannen te bespreken. Omdat wij ugraag van dienst zijn, zijn hier geen kosten aanverbonden."
Adres: Dam 67, 2951 GA Alblasserdam
Telefoonnummer: 078 - 69 192 11
Stad: Alblasserdam
Route: Dam 67
Postcode: 2951 GA



op zoek naar gerelateerd: Bongers Architecten, Stijl van huizen, Huizenstijlen, Soorten bouwstijlen, Moderne bouwstijlen, Bongers woningen
Recensies
Zeer kundig architectenbureau. Wij werken al jaren zeer fijn samen met Jaap en zijn team. Ik kan iedereen BrandBBA aanraden. Niet onbelangrijk, het zijn gewoon hele fijne mensen met wie het prettig zaken doen is.
Door het bedrijf van mijn man in aanraking gekomen met dit bedrijf. Brand BBA is zeer vakkundig, denkt mee met de klant en is op het gebied van nieuwbouw maar ook verbouw en restauratie een vertrouwd aanspreekpunt.
Ik ervaar de samenwerking met Brand BBA als erg prettig. Er is veel ruimte voor ideeën en er wordt ook goed naar geluisterd en wat mee gedaan.
Accuraat, mooie ontwerpen en vakkundig personeel. Een prettige bedrijf om mee samen te werken.
Mooie plek waar ze zitten. En mensen die weten waar ze over praten.
Erg prettig bureau om mee samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid