facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brama 2-wielers

Brama 2-wielers

Geschiedenis

Wij verkopen alleen vervoersmiddelen die geen CO2 uitstoten. Onze winkel heeft een groot assortiment A-merk fietsen, accessoires en onderdelen. Onze service werkplaats wordt bemand door echte vakmannen. Alle fietsen staan 100% rijklaar in de winkel, ofwel gelijk fietsen!

Adres: Nieuwe Kerkstraat 19, 7622 LG Borne
Telefoonnummer: 074-2661846
Stad: Borne
Route: Nieuwe Kerkstraat 19
Postcode: 7622 LG



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Borne, Fietsverhuur Borne, Fietsenwinkel Twente, Sloot tweewielers Borne, Sloot Borne, Fietsenwinkel Delden, Weijenborg Borne, Fietsenwinkel Borne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profile Weijenborg Profile Weijenborg 720 meter Persoonlijke aandacht, en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Prettig geholpen...
Recensies
Uitstekend geholpen door Brama2wielers. Helemaal top, snel en vriendelijk geholpen met mijn probleem!
Mooie merken in deze winkel, zeer vriendelijk en kundig personeel!
Super fijne zaak. Zadel gekocht, het beviel toch niet, we konden hem terug geven en kregen gelijk ons geld terug. Mijn kabels van de versnelling waren stuk, en ik wilde een nieuwe standaard op mijn fiets, we waren in Borne op vakantie, de fiets werd binnen anderhalf uur gerepareerd. Dat is toch super fijn, wat een fijne service. En we konden weer fijn verder met onze vakantie. Nogmaals bedankt.
Perfecte service! problemen gehad met de tomos maar goed opgelost door deze mannen
Zes weken geleden eens geïnformeerd naar de mogelijkheden van een elektrische fiets. Hier vakkundig van informatie voorzien en zelfs een proefritje gemaakt. Twee weken. Later terug en een fiets uitgezocht. Gisteren de fiets afgehaald wederom uitstekend geholpen! Hier komen wij zeker weer.
Afgelopen maand , na een prachtige fietstocht in Twente, kwam ik terecht bij Brama2wielers.Wat een super service. Kom je bijna zo niet meer tegen. Had een paar probleempjes met m'n Specialized Vado waar m'n eigen dealer geen oplossing voor wist lossen zij voor mij op Ronald en team bedankt voor jullie service. Vrgr Ageeth
Super geholpen door alle medewerkers van Brama. Speciale dank voor de service van Jeroen Hartstikke blij met mn nieuwe mountainbike!
we hebben een Koga fiets ter reparatie aangeboden, de accu bleek stuk te zijn. koga geeft 2 jaar garantie op de accu maar de garantie periode was al 9 maanden verstreken. brama heeft in overleg met Koga toch een nieuwe accu kunnen regelen wat volledig onder garantie viel. echt top, hier blijkt maar weer dat je bij een betrouwbaar bedrijf veel beter uit bent.
Na lange tijd geklungel met de electrische fiets van mijn vrouw kwam ze op de Borne boeit dag weer in de problemen. De fiets wilde op geen enkele manier meer aan. Brama was die dag open en medewerkers hebben er direkt naar gekeken en van alles geprobeerd ondanks de drukte! Uiteindelijk werd besloten de fiets achter te houden ter reparatie. Enkele dagen daarna kon de fiets weer opgehaald worden, kosten slecht 15,00 euro!! Een software update was de oplossing. Een raadsel waarom onze fietsenmaken dit in al die jaren niet gedaan heeft had veel ellende voorkomen. Hulde aan Brama wij weten wel naar welke fietsenmaker we nu gaan, ook voor mijn racefiets kan ik daar terecht. Betrouwbaar bedrijf!
Wat een lieve mensen. Onze zoon 3 kwam zijn band oppompen. Bij het wegfietsen bleek de binnenband niet goed meer te zijn en de hele band liep leeg. Groot verdriet. De medewerkers van Brama hebben er direct een nieuwe binnenband in gezet en onze Mees mocht helpen. En dat op zaterdag. Fantastische service! Jullie hebben er een vaste klant bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid