facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brainwash kappers Noordwijk

Brainwash kappers Noordwijk

Info

Op zoek naar een goede kapper in Noordwijk. Wij verwelkomen je graag bij BrainWash Noordwijk. Je vindt ons op Kerkstraat 26C.

Adres: Kerkstraat 26C, 2201 km Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Noordwijk-Binnen
Route: Kerkstraat 26C
Postcode: 2201 km


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forty Seven Forty Seven 145 meter Mooie, nette salon.Mijn haar is gedaan door Esmee, vriendelijk contact en het resulta...
New Wave New Wave 1 km Anne van Emmerik, kapster aan huis, regio duin- en bollenstreek
Recensies
Voor alleen knippen kind het tarief wassen, knippen föhnen rekenen, onaardig, geen advies kunnen geven, achteraf melden dat andere kind toch geknipt kon worden, onprofessioneel en niet klantvriendelijk
Een beetje onvriendelijk aan de telefoon, in de zaak ook niet heel erg leuk.
Super service van dame op zaterdag middag. Betaalbaar en kwaliteit. Een kapper hoeft geen rib uit je lijf te kosten
Had afgelopen zondag 18 oktober jl netjes een afspraak gemaakt en kwam op tijd aan en ben toen geweigerd door de kapster! De reden was dat ik met cash wou betalen!!! Cash geld is een wettelijk betaal middel ook in deze corona tijd! Schofterige behandeling!
Kwam vandaag even bij binnenlopen om te kijken hoe druk het was. Ze hebben een system waar je kan binnenlopen zonder afspraak. Dat heeft zijn voor en na deel en is iets om wel te weten vooraf. Ik had geluk en moest 10min wachten. Kreeg persoonlijke hulp voor me haar en ben tevreden met de hulp en tips die ik kreeg. Nu heb ik weer een leuk kapsel zonder dat er veel haar is afgeknipt. Aardig personeel.
Fijn dat je nu ook op afspraak langs kan gaan. Klein minpuntje is, dat er vaak wéér een nieuw kapstertje staat en je dus maar af moet wachten of die ook naar je zin knipt...
Leuke meiden, knippen lekker. Inloop is makkelijk, maar soms loop ik wel 10x eerst voorbij. Wachttijden kunnen erg lang zijn als je gaat zitten met meer dan 2 mensen op de bank. Vaak weinig personeel beschikbaar voor de potentie van deze frisse winkel. Moet de directie zich aantrekken, niet de medewerkers, die doen altijd hun best.
Kwam voor de eerste keer om mijn haar te laten föhnen , foto laten zien hoe ik het wilde , helaas bij thuiskomt al de krullen er al uit . Jammer van mijn geld …..
Tsja... Net een kwartier voor de deur staan wachten op zaterdag om als eerste binnen te zijn ivm drukke dag. Gaat de deur open, zegt de dame doodleuk dat ze geen heren knipt en dat ik nog maar een uur op haar collega moet wachten... Bizar... Voor mij geen brainwash meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid