facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brainsight

Brainsight

Info

Transformatie & Systemisch Coach | gespecialiseerd in Agile & Scrum performance coaching voor leiders, teams en organisaties. Voor hen die het maximale uit zichzelf willen halen en die durven gaan voor eigenaarschap in werk én leven.

Geschiedenis

Ik blijf onder de indruk van waar mensen toe in staat zijn als zij zich uiteindelijk verbinden met het voor hun echt wezenlijke. Door meer bewust te worden, door te durven aankijken wat aandacht vraagt, in hun werk en leven. Mensen op dit pad faciliteren en coachen, vormt mijn specialisme.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een transparante en vooral prikkelende approach. Altijd vanuit een krachtige mix tussen 'brein & zijn'. Het empoweren van mensen*, teams en organisaties is wat ik het liefste doe.

Een bijzondere blend van werk-, coach- en levenservaring naast zeer gedegen scholing zorgen voor een stevig fundament. Mijn authenticiteit, persoonlijke benadering en het brede scala aan krachtige werkvormen (met highlights vanuit Agile/Scrum, co-active coachen, TheoryU) en het begeleiden van systeemopstellingen maken mij hierin onderscheidend.

Ook verzorg en ontwikkel ik Scrum/Agile trainingen en (VIP) coachprogramma's rondom specifieke thema's. Denk hierbij aan Transitie & Ambitie, de IK-expeditie en systeemopstellingen: 'Reizen door je systemen' (vanuit organisaties, ondernemerschap en gezondheid). Desgewenst met toevoeging van het paard als co-coach en spiegel. Op mijn website www.brainsight.nl lees je daarover meer.

Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? ik verwelkom je graag.



"Gespecialiseerd in het ontwikkelingsgericht, verdiepend agile coachen en begeleiden van organisatie, team en individu Systemisch coachen"
Adres: Notger van Luikhof 22, 6624BS Heerewaarden
Telefoonnummer: 0624701658
Stad: Heerewaarden
Route: Notger van Luikhof 22
Postcode: 6624BS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capagility Capagility 0 meter Coaching, training en advies gericht op het ontwikkelen van jouw vermogen om wendbaar...
Concreteseats Concreteseats 112 meter
Artist2Business Artist2Business 149 meter Theater, entertainment, acts, lipdub, interactief theater.
Recensies
Liliane is een prachtige combinatie van Mens en Professional, als ze met je werkt. Mijn ervaring is dat je als ondernemer uitstekend bij haar terecht kunt voor opstellingen over vragen als ‘hoe nu verder?’ Liliane is daadkrachtig en goed onderbouwd, ze kijkt voorbij alle details naar de essentie. En haar liefde voor en kennis van paarden en honden, maken een opstelling bij haar op de mooie stal niet alleen tot een pure ervaring met een grote zuiverheid, maar geeft ook een hele fijne ontspannen sfeer mee. Dank je wel voor de mooie, waardevolle avond, Liliane.
Via via kwam ik in contact met Liliane. We zijn allebei ondernemers en besloten om samen koffie te drinken. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Toen ze over 'Opstellingen Mens & Paard' begon te vertellen, begonnen haar ogen te stralen. Ik werd nieuwsgierig. Toeval of niet, precies twee dagen later zou er een sessie plaatsvinden en ze vroeg of ik langs kon komen. Graag! Daar heb ik geen spijt van gehad. Ik vond het erg bijzonder om met de paarden te werken. Liliane is een gepassioneerde vrouw en toont oprechte interesse. Heel rustig en totaal niet opdringerig. Ze neemt de tijd voor je. Ik vond de sessie ontzettend mooi om mee te maken en raad het iedereen aan
Cursus Agile leiderschap gehad van Liliane. Veel van haar kunnen leren. Hopelijk kan ik in de toekomst nogmaals een cursus bij Liliane volgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid