facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bracht Brood Banketbakkerij

"Geniet van de meest smakelijke plantaardige lekkernijen van De Vegan Bakker! Vers bereid in onze eigen bakkerij en verkrijgbaar in onze bakkerswinkel en lunchroom.Al onze kwalitatief hoogwaardige en 100% vegan producten zijn ontwikkeld door onze gepassioneerde vegan bakker Lucas Vermeulen.Plantaardig genieten doe je bij De Vegan Bakker!"
Adres: Botermarkt 21 , Heusden 5256 AV, NL
Telefoonnummer: 0416 660 033
Stad: Heusden
Route: Botermarkt 21
Postcode: 5256 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pannekoekenbakker De Pannekoekenbakker 89 meter Pannenkoekenrestaurant, precies wat je ervan kan verwachten. Prijzige pannenkoeken we...
Recensies
Wat een verassing & feestje was het toen we als dagje uit door Heusden liepen en een vegan bakkerij zagen! Het eten was net zo feestelijk, als enige vegan hebben we allemaal net zo smakelijk gegeten & vanalles meegekocht voor thuis, want dit smaakte naar meer! Onwijs vriendelijke eigenaren & in voor een praatje & zo kindvriendelijk; onze zoon kreeg een ballon.
Gisteren was ik bij de vegan bakker. Ik heb een aantal koeken en gebakjes gekocht en ze smaken fantastisch!! De gevulde koek is knapperig en de kern is boterzacht, de slagroomtaart is smeuïg en heerlijk van smaak, het aardbeiengebakje is zo heerlijk en de smaken vullen elkaar aan. Maar het hazelnootschuimgebakje, is het beste dat ik ooit at. Niet te zoet, heerlijke smqken. Daar kom ik zeker voor terug!!!
Heerlijk gebak, de meest lekkere zachte witte bolletjes en krentebollen. Een waar feest!
Erg lekkere dingen. Zo fijn om als vegan alles te kunnen kiezen! Van heerlijke sauzijcen broodjes zoals ik ze herinner van vroeger tot fantastische gebakjes. Wel prijzig maar dat is vegan eten meestal. De kwaliteit is wel erg goed dus het is het zeker waard.
Fantastisch! Mooie zaak met heerlijke broodjes en gebakjes! Absolute aanrader en vooralsnog uniek in deze omgeving. En die cruffin.... !!
Uiteindelijk lekker gegeten, een vegan broodje gezond en een vegan roze koek met een haverlatte, maar we waren na 20 minuten wachten nog niet gesignaleerd en moesten zelf iemand zoeken aan de niet-vegan-kant van de zaak om bediend te worden. In dat gedeelte zag het er overigens veel gezelliger uit omdat er meer mensen zaten en het meubilair meer uitstraling had. Een bezoek aan de vestingstad Heusden icm deze bakker is de moeite waard. Qua klantgerichtheid is er ruimte voor verbetering.
Het ís een heel eind fietsen vanuit Den Bosch, maar de moeite waard. Wat een assortiment! Vegan chocolade bollen, vegan nougatine gebakjes, vegan worstenbroodjes, ga zo maar door. Ook het pand is leuk, zo’n mooi oud winkeltje dat je in een vestingstadje verwacht. Mooi ingericht. Aanrader.
Prima maar erg dure broodjes. Leuk dat er een vega Bakker in deze regio zit. Ook niet vegetarische opties zoals tonijn en worstenbroodjes slecht aangegeven wat vega en wat niet vega is. Helaas is de bediening ongetraind en hebben ze het duidelijk niet naar hun zin. De kaart kan je alleen zien door een QR code te scannen, waar vervolgens alleen "belegde broodjes €6,50" op staat, je moet aan de kassa vragen welke belegde broodjes er dan zijn. Onhandig. Het ergste is dat er vervolgens een ander bedrag wordt gerekend dan wat op de kaart staat of wat de bediening aangeeft. Op de rekening was het broodje €8,25. Huh? Volgens het personeel was dit een ander belegd broodje. Dan meld je dat op de kaart of zeg je dat. Geen aanrader, als je niet perse vegan wilt eten kan je beter naar de grote markt voor je lunch.
Wat een aanwinst in Heusden! Heerlijke gezonde Vegan producten om mee te nemen of hier op te eten. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima. Het interieur is leuk aangekleed en de bediening is vriendelijk. De bakker is altijd in voor een praatje en uitleg over zijn producten. Ik kom hier zeker vaker terug!
Heerlijke gebakjes, en de saucijzen en worstenbroodjes zijn ook super lekker. Hele aardige medewerker, en eerlijke prijzen. Superbakker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid