facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrabantWonen

BrabantWonen
"BrabantWonen neemt ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom kunt u ons kantoor uitsluitend op afspraak bezoeken.Bel svp naar 088 281 62 00 dan helpen onze medewerkers u graag. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen."
Adres: Graafseweg 294 , 's-Hertogenbosch 5213 AS, NL
Telefoonnummer: 073 681 4500
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Graafseweg 294
Postcode: 5213 AS



op zoek naar gerelateerd: Brabant wonen nieuwbouw, Brabant wonen reparatie, Inschrijven BrabantWonen, woonservice regionaal 's-hertogenbosch, Brabant wonen inloggen, BrabantWonen contact, Brabant Wonen verkoopt, Direct te huur Woonservice
Recensies
Hier werkt een zeer onbeschofte vrouwelijke medewerker. Helaas wilde deze mevrouw niet eens haar naam doorgeven wat absurd is bij zo een grote woningbouw vereniging. Naar aanleiding van een lekkage heb ik telefonisch contact opgenomen om enkel de opdracht bevestiging te ontvangen die Brabant wonen heeft gegeven aan de loodgieter. Dit zou mijn verzekering nodig hebben. Mevrouw wilde niet een bevestiging uitreiken en gaf aan dat ik als een klein kind aan het zeuren ben. Ik wist niet wat ik hoorde en dit van een sociale woningbouw vereniging. Na een klacht ingediend te hebben heeft een vriendelijke collega de bevestiging verzonden wat een klein moeite is geweest. Deze mevrouw verdiend het niet om hier te werken en is zeer slechte aanwinst voor Brabant wonen.
Erg onbeschofte vrouwelijke medewerker aan de lijn gehad vandaag. Zeer onprofessionele houding en totaal niet empathisch of meedenkend.
Ongelofelijk slecht, niet te doen. Is er een reparatie in je woning nodig dat niet kan wachten kapotte afvoer, moet je eerst boos worden voordat de reparatie naar 1 dag later vrijdag verschoven kan worden. Mvr wilde mij eerst nog een heel weekend vrij/zat/zon laten wachten en maandag een monteur sturen. 3 maal lekkage gehad door de afvoer!!!!! Je betaald ontiegelijk veel voor een woning, maar ho maar met spoed een reparatie laten uitvoeren. Ik dacht dat ZAYAZ slecht was, maar Brabant Wonen is vele malen erger! P.S. Bedankt voor het wachten van 10 minuten aan de telefoon alsof het om 10:00 ochtend zo extreem druk is….
Heel goed geholpen door Brabant wonen! Top support op 1 enkele medewerker na: die moet m.i. enkele trainingen gaan volgen. Voegt niets toe
Klantenservice vaak onvriendelijk. Wordt gedaan alsof je hele gekke vragen stelt die ieder schaap zou moeten weten. Naar.
Ze zeggen dat ze bepaalde documenten opsturen. Ga je erachter aan duurt het alsnog 2 weken en 10 telefoontjes tot je de documenten daadwerkelijk krijgt..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid