facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brabant Water

Brabant Water

Info

Brabant Water is het klimaatneutrale drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater.

Geschiedenis

Werken bij Brabant Water
De wereld om ons heen verandert snel. Klanten zijn steeds beter geïnformeerd, kritischer en mondiger. En er gelden nieuwe inzichten en normen rondom zaken als duurzaamheid, milieu en veiligheid. Ondertussen komen innovatieve technologieën ter beschikking die nieuwe kansen en mogelijkheden creëren. In dat dynamisch speelveld werkt Brabant Water constant gericht op de toekomst. En dat doen we graag samen met jou!

Onze professionele en betrokken collega’s zijn trots op Brabant Water en delen een passie voor kwaliteit. Bij Brabant Water werk je in een efficiënte en plezierige omgeving en heb je de juiste middelen en kennis tot je beschikking. Er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en onze uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden bieden mogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé.

Heb je interesse in een baan bij Brabant Water? Op www.werkenbijbrabantwater.nl vind je al onze openstaande vacatures. We zien graag jouw sollicitatie graag tegemoet!

Adres: Magistratenlaan 200, 5223 MA 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: (073) 683 8000
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Magistratenlaan 200
Postcode: 5223 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brabant Water storing, Mijn Brabant Water, Brabant Water kosten, Brabant Water contact, Brabant Water telefoonnummer, Mijn Brabant Water jaarafrekening, Brabant Water contact gratis, Brabant Water verhuizing
Recensies
Er wordt mij gevraagd per email op 17 maart om voor 17 april mijn watermeterstand door te geven. Dan denk ik, oké dan heb ik nog even de tijd. Vervolgens krijg ik binnen 1 week de eerste mail dat Brabant Water helaas nog niets heeft ontvangen. Graag voor 17 april doen....daarna volgen nog 2 emails en een SMS. Op 8 april ontvang zelfs een brief waarin wordt aangegeven dat het binnen 5 dagen moet!!! Beetje raar dit. Geef dan gewoon in de eerste mail aan dat je het binnen een week wilt hebben. Stand van vorig jaar was 13 april....
ik mocht de meterstanden per 17-04-2022 doorgeven ik heb ondertussen al meerdere mails en brief ontvangen met de aanhef "helaas hebben wij nog geen meterstand ontvangen" ja duhhhhhh 17-04 is pas over 9 dagen vanaf nu ik snap echt niet dat het doorgeven van een waterstand zo'n dramatische najaag actie moet worden. en die brief kost nog geld ook, dat ik indirect meebetaal in het tarief. blijkbaar is het onderdeel "efficiënte en effectieve communicatie" niet bij de cursus communicatie gegeven succes mensen, als jullie het druk hebben dan is er in elk geval 1 goede oplossing te vinden
Ik zou dit jaar 184 euro terug krijgen op mijn jaar afrekening, 3 weken later nog niets gehad. Heb vorige week opgebeld, zou het maandag krijgen, niets, vandaag weer niets. Morgen eerst weer eens gaan bellen, ik wil mijn geld terug!!
Brabant water zijn de leidingen in Berkel-Enschot aan het vernieuwen. Bewoners uit de Joost van den Vondellaan eo kregen op 14-03-2021 een schrijven dat de werkzaamheden maximaal 8 weken zouden gaan duren. Niets daarvan, nu is de einddatum van alle overlast op ca 17 juli. Zomaar een planning die van 8 weken naar 17 weken gaat. Geen tussenliggende communicatie naar bewoners, geen excuus helemaal geen enkele reactie laat staan inlevingsvermogen. Is uitbesteed aan onderaannemers die al 4 keer de tegels opnieuw hebben moeten leggen. Ondertussen starten de 2 takt motoren van de zagen en rupsbandvoertuigen iedere dag weer opnieuw vanaf 07.00uur terwijl in het schrijven van 14-03-2021 stond dat de werkzaamheden tussen 07.30 en 17.00uur zijn. Buurtbewoners zijn het dan ook helmaal beu maar dat maakt de alleenheerser die water verzorgt totaal niets uit! Vandaag zondag 27 juni kregen we nog even een bezoek van enkele medewerkers die kwamen mededelen dat er een bacterie in de waterleiding is gevonden. Mogen geen ongekookt water gebruiken! Dit terwijl we al 3 dagen gebruik maken van het water. Waarom niet eerst de uitslag van het genomen monster afwachten en op voorhand zeggen dat men het water moet koken voor gebruik??Ik vind het zo'n autoritair bedrijf die weten dat ze het alleen recht voor het leveren van water hebben. Op mijn schriftelijke klacht ook niets op terug gehoord. Rest me niets anders dan de media op de hoogte te stellen iets wat ik ook ga doen.
Incompetente werknemers; zo klantonvriendelijk als bij Brabant Water kom je ze zelden tegen
Zeer bijdehante medewerkers bij de klantenservice. We hebben met verschillende werknemers aan de lijn gehangen, erg onaardige lui. Ze hingen bij het doorverbinden ook zomaar op.
Via MijnBrabant aangemeld. Niet gelukt. Telefonisch aangemeld en meterstanden doorgegeven. Paar weken later krijg ik mail dat ik nog moet aanmelden. 1 ster dan maar.
Zojuist een positieve enquête ingevuld bij Brabant Water. Goede klantenservice! Beter dan bijv. instanties zoals Belastingsamenwerking Oost Brabant.
Als je de factuur datum wilt veranderen kan dat niet. Ook vind ik de service zwaar belabberd van Brabant water zijn zeker niet de meest galante mensen aan de telefoon. Komen over bij mij als zwaar laag opgeleide mensen. Grof. Arrogant. Geen zin in. Jammer. Want Brabant water is wel een bedrijf waar meeste hun hele leven mee door moeten ivm hun monopolie op water levering. Brabant water zou hier wat aan moeten veranderen zou jullie wel sieren.
Net een nieuw huis. Blijk ik nog niet compleet te zijn geregistreerd bij BrabantWater. Geen enkel probleem. Een website met goede informatie en een chatfunctie waar direct werd gereageerd. Zelfs open op werkdagen tussen 8:00 en 21:00. Dat kan je niet van elk bedrijf of website zeggen. Ik ben goed en snel geholpen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brabant Water met het openbaar vervoer


's-Hertogenbosch, Koningsweg 240 meter
1
11
121
135
136
140
154
156
203
207
239
621
639
643
8
9
's-Hertogenbosch, Koningsweg 260 meter
1
11
121
135
136
140
154
156
203
207
239
621
628
639
643
8
9
's-Hertogenbosch 300 meter
89
ICE
ICE 43
ICE 78
ICE 79
NJ
's-Hertogenbosch 300 meter
89
ICE
ICE 43
ICE 78
NJ
's-Hertogenbosch 300 meter
ICE
ICE 43
ICE 78
ICE 79

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid