facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brabant Textiel

Brabant Textiel

Info

Verkoop van stoffen per meter of op rol. Wij verkopen dit online en op markten door Nederland & Duitsland.



"Brabanttextiel is groots in stoffen! Wij leveren diverse stoffen van modestoffen tot meubelstoffen, kunstleer en schuimrubber. Sinds 2016 maken we onze klanten blij met mooie stoffen, eerlijk advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bent u opzoek naar een passende stof voor uw project? Neem contact op of kom langs en laat u adviseren door onze experts!"
Adres: Wasmeesterstraat 7, 5411 DG Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0646386915
Stad: Zeeland
Route: Wasmeesterstraat 7
Postcode: 5411 DG



op zoek naar gerelateerd: Big in Fabric, Fabric stoffen, Stof Big
Recensies
Ben hier al een paar x ontzettend goed en uitgebreid geholpen met advies voor het stofferen van mijn boot. Goed advies, bakkie koffie erbij en ze denken mee ....best een stuk rijden maar de rit meer dan waard. ga zo door heren!
Grote verzameling mooie stoffen. Veel keuze uit traditionele stoffen bedrukte katoentjes etc, maar ook veel bijzondere stoffen, vilt, leer, regenkleding stof etc. Als je iets zoekt: grote kans dat je het hier gaat vinden.
Hier geweest voor klein materiaal, een grote ruimte waar veel verschillende soorten textiel te vinden zijn.
Taupe fleece besteld. Ik krijg grijs en echt grijs. Zelfs niet een beetje bruinige gloed. Stuur ik netjes een mailtje maar ze met het gegeven dat ze me grijze stof hebben gestuurd. Zen de vraag hoe dit opgelost kon worden. Niet dus. Ze bleven volhouden dat t taupe was. Als je grijze stof stuurt ipv taupe is dit pure GELDKLOPPERIJ. Ik zal iedereen in de toekomst afraden hier stof te kopen!
Snelle service en goed advies gekregen voor mijn stoffen!
En geweldig assortiment en goede kwaliteit stoffen
Keurig nette winkel en vriendelijk personeel. Uitgebreid aanbod.
Leuke eigenaren en mooie stoffen!
Mooie producten en leuke eigenaren.
Snelle levering, netjes ingepakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid