facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brabant Bedden

Brabant Bedden

Info

matrassen, bedbodems, boxsprings, ledikanten en bedtextiel.



"Speciaalzaak in matrassen , hoofdkussens, dekbedden en boxsprings. Ook buiten openingstijden geopend na telefonische afspraak."
Adres: Spoordonkseweg 85a, 5688 KC Oirschot
Telefoonnummer: 0499572136
Stad: Oirschot
Route: Spoordonkseweg 85a
Postcode: 5688 KC


Recensies
Goed advies en klantvriendelijk! Deze week de nieuwe matrassen geleverd, wat een genot en wat slapen wij nu heerlijk! Bedankt Corné
Deze zaak verdient alle sterren die er te verdelen zijn; klantvriendelijk, uitstekende voorlichting , kwaliteitproducten en fantastische service. Zij zijn pas tevreden als jij het ook bent en de eigenaar Corne doet daar zijn uiterste best voor!
Wat een geweldige zaak en hele fijne eigenaar. We hebben goede adviezen gehad en proef geslapen. Er werd met ons meegedacht en gekeken, het contact met Corné is zeer prettig, hij neemt alle tijd en is behulpzaam. Je gaat alleen naar huis met het beste matras passend voor jou, en zo ook met dekbedden en kussens. We zijn er enorm blij mee! Ik zeg aanrader, Spoordonks Handelshuis is echt top!
Fijne mensen, goede koffie, en goede zaak voor onze nieuwe matrassen ! Ook nu weer goed geholpen, mooi bed voor onze jongste zoon. Goed advies, mooie spullen, prettig verblijf. Dank voor de goede service, kijken uit naar de levering !
Bed en matrassen gekocht zeer tevreden goed advies vriendelijke eigenaar en zoon , zeker een bezoek waard als U een bed of matras zoekt waard om langs te gaan als U een bed of matras zoekt
Wat een service, er wordt net zo lang gezocht tot je het matras hebt dat bij je past.Wij zijn zeer tevreden en slapen heerlijk, bedankt!
Goed advies, prima service. Mag lattenbodem en kussens mee naar huis nemen om te proberen voor 3 nachten zonder verplichting.
Goede uitleg over de verschillende opties, onder het genot van een bakje koffie
Prima Klantvriendelijk ontvangen met koffie en flesje Spa Naderhand goede voorlichting gehad over hun produkten Zeker un aanrader
Mooie winkel niet te groot goed advies gehad wordt een moeilijke keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid