facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brabant Auto's

Brabant Auto's

Geschiedenis

Brabant Auto's is gespecialiseerd in de in en verkoop, en export van occasions. Een ruime keuze in tweede hands auto's die tegen meeneemprijzen worden aangeboden. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.

Graag tot ziens bij,

Brabant Auto's
De Bloemendaal 13
5221 EB Engelen

Adres: De Bloemendaal 13, 5221 EB 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31736219911
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: De Bloemendaal 13
Postcode: 5221 EB



op zoek naar gerelateerd: Occasions Brabant, Autobedrijf Berlicum, Autobedrijf Oss, Autoselect Brabant, Goedkope auto Oss, Kaatsheuvel auto, Van Doorn auto, Tweedehands auto Den Bosch
Recensies
Heel goed geholpen door de eigenaar. Auto rijdt ook prima. Aanrader!
Vorig jaar mijn tweede auto gekocht bij de beste man, zeer tevreden voor een scherpe prijs. De verkoop was erg prettig, de man heeft een goede dosis humor. Prima auto, ben er erg blij mee!
Eerlijke man. Heeft mij goed geholpen met mijn eerste auto, en zelf nog een goede deal gesloten! Vriendelijk en geduldig. Een echte aanrader voor je eerste autootje!
Fijn geholpen door de eigenaar bij Brabant auto’s! Mijn eerste auto hier gekocht, ben goed geadviseerd en geholpen. Kom hier zeker nog een keer terug.
Top bedrijf, zeer betrouwbaar en heb mijn tweede auto er gekocht.
Meneer niet vriendelijk en wist alles veel beter.
Helaas is de eigenaar totaal onvriendelijk bijna om bang van te worden. Als je een auto wilt kopen heb je recht om te weten en te vragen wat er mankeert aan de auto. Maar helaas wilt meneertje alleen snel snel verkopen. Laat ik maar niet hebben over zn rastische uitspraken!
Super vriendelijke man met super service voor een heel aantrekkelijke prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid