facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Braam Parket

Braam Parket

Info

Braam Parket vloeren

Geschiedenis

Leveren, leggen, onderhoud en renovatie van alle houten vloeren.

Adres: Jagerspad 1, 6374 CW Landgraaf
Telefoonnummer: 06-17350037
Stad: Landgraaf
Route: Jagerspad 1
Postcode: 6374 CW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
We hadden verschillende bedrijven gevraagd om een offerte te maken om onze parketvloer te repareren. Verschillende planken waren omhoog gaan staan. Vele bedrijven wilde er niet aan beginnen of wilde meteen de hele vloer er uit halen. Braam Parket gaf meteen aan dat reparatie wel mogelijk was. Braam Parket heeft dit zeer professioneel en met liefde voor het vak gerepareerd. Braam Parket.......echt een aanrader!!
Bjorn is 6 jaar geleden bij ons geweest. Toen heeft hij een vierkante meter vloer bijgelegd en de rest geschuurd en ge-olied. Dat was vakwerk. Een hele vriendelijke vent die hard werkt en betrouwbaar is. Daarom vroegen we hem opnieuw. Deze keer schuren en lakken. Duidelijke afspraken gemaakt en perfect werk geleverd. Schuurt stofvrij dus werkt netjes en schoon. De volgende keer maken we zeker weer gebruik van Bjorn’s service!
Na 20 jaar had ons eikenhouten parket en grondige opfrisbeurt nodig. Verschillende offertes opgevraagd en de grote parketboeren wilden niet eens komen of vroegen prijzen die exorbitant waren. Na een vrijblijvende afspraak een zeer goed advies gekregen. In plaats van lakken, het parket laten oliën op advies van Bjorn Braam. Braam Parket maakte ons parket weer als nieuw en eigenijk mooier dan het ooit geweest is. Braam Parket is een bedrijf met liefde voor het vak en ik kan het iedereen aanraden. De vóór en na foto's heb ik erbij gevoegd, zodat u zelf een oordeel kunt vellen!
We hebben een eiken geborstelde vloer. Hij moet opnieuw geschuurd, geborsteld en gelakt worden. Er was geen bedrijf dat eiken vloeren borstelde. Braam parket doet het wel. Onze vloer is prachtig geworden. Zeer goed advies en deskundig. Een aanrader.
In verband met kale plekken bij de eetkamertafel dit bedrijf ingeschakeld. In plaats van het advies van andere bedrijven om de hele vloer te gaan schuren etc wat dan ook weer wat kosten met zich mee brengt had Braam Parket een hele goede lokale oplossing. Hij heeft het voorgedaan en ik heb een fles aangeschaft. Communicatie voor afspraak ging prima en het is ook correct allemaal gegaan. In de toekomst weet ik dit bedrijf wel te vinden !
Bjorn Braam heeft bij ons een hele mooie PVC vloer gelegd. Alles is keurig op tijd en prima verlopen. Ook de afwerking met de plinten is prachtig gedaan....een vakman met hoofdletters! Wij raden hem dus ook zeker aan voor al uw vloer werkzaamheden mbt hout parket en pvc.
Op dinsdag gebeld om te informeren of een nieuwe vloer leggen op korte termijn mogelijk zou zijn, en op vrijdag lag de vloer erin! dat terwijl er zelfs een feestdag tussen zat! Een super service en afspraken worden perfect nagekomen. Buiten dat is Braam Parket prettig om zaken mee te doen, 'down to earth', in voor een grapje en naar mijn mening zeer eerlijk. Het leggen van de nieuwe vloer is snel en uiterst secuur gedaan. Heel erg blij mee! Hartelijk bedankt!
Blij met Braam Parket in zee te zijn gegaan voor het schuren en olieën van ons Afzelia parket. Een vakman 1e klas, zooo zorgvuldig met schuren. Even een communicatie storing over de aanwezige plinten ,maar ook dat werd op een zeer prettige manier opgelost, Bjorn ...... we zijn er heel erg blij mee, de vloer is weer prachtig .
Onze Kambala vloer zag er niet meer uit. Kambala is een zeer kostbare maar ook moeilijke vloer om te restaureren. Braam parket heeft er in 3 dagen tijd weer een nieuwe vloer van gemaakt. Wij waren al lang tevreden maar hij vertrok pas toen hij zelf ook tevreden was. Aanrader!!
Hele fijne vakman. Werkt nauwkeurig, betaalbaar en weet waar hij mee bezig is. Hij heeft onder andere onze eiken vloer, vensterbank en schouwbalken keurig opgeschuurd en in de olie gezet, en wij zijn er enorm blij mee. Vijf sterren dik verdiend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid