facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Braakhuis Optiek

Braakhuis Optiek
Adres: Dorpsstraat 24, 7447 CR Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548 657017
Stad: Hellendoorn
Route: Dorpsstraat 24
Postcode: 7447 CR


Recensies
Heel hartelijk bedank voor de voortreffelijke service!! Beide hebben een nieuwe bril. Het meedenken met klanten en ook het advies geeft een warm gevoel.
Tijdens het lopen van het Pieterpad met onze vuile brillen naar binnen gelopen en gevraagd naar een brillendoekje. Die gekregen, maar daarnaast werden onze drie brillen helemaal schoongemaakt en zelf schoefjes vastgedraaid. Top service! En dat terwijl we niet eens klanten zijn. Maar als ik in de buurt zou wonen en niet 200km verderop, zou ik zeker hier mijn volgende bril halen.
Ik ben heel tevreden en heb nog nooit zo’n fijne bril gehad. Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn bril. Kom zeker terug !
Geweldig geholpen. Super service. Veel aandacht en nemen de tijd voor je.
Deze winkel geeft super service. Hier is de klant nog koning. Aanrader!
Moderne collectie monturen en zonnebrillen. In verschillende prijsklasses. Kundig, ervaren en beleefd personeel. Goed advies.
Geweldige service. Klantvriendelijk. Zeer tevreden
Aardige mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Goede opticien, bekwaam en vriendelijk.
Leuke brillen en prima adres voor lenzen. Zelfs onze dochter van 9 jaar is blij met de lenzen van MD Optiek. Mede door de goede begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid