facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BR8

BR8

Info

Premium producten verdienen Grootse Bezorging. Winkels en webwinkels bezorgen witgoed, meubels en andere 2-mans goederen met BR8.



"Meubellogistiek voor e-commerce"

"Meubellogistiek voor e-commerce"
Adres: Tasveld 14, 3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: 0302271817
Stad: Montfoort
Route: Tasveld 14
Postcode: 3417 XS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Thijs BR8, Br8 algemene voorwaarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Today's Logistics B.V. Today's Logistics B.V. 0 meter Wij leveren het onverwachte: dingen die niet mogelijk leken, worden mogelijk gemaakt ...
Rodin Transport Rodin Transport 1 km Gezellig en leuk met ad
Recensies
Een Fjerre uitschuiftasfel in de sale gekocht en 3 dagen later volgens afspraak keurig op aangegeven tijdstip bezorgd. Vervolgens prima montage gedaan. Alle waardering !
Vandaag werd een sofa geleverd door deze firma en heel tevreden van de twee heren die de klus klaarden , zijnde Michael En Dennis..De communicatie was al een paar dagen op voorhand heel duidelijk gevoerd al kwamen ze wel een paar uren vroeger dan aangegeven aan.... maar Michael belde me wel dat ze er vroeger gingen zijn vermoedelijk moeilijk in te schatten hoelang ze onderweg gingen zijn van Nederland naar Gent in Belgie wat geen enkele probleem voor ons was... Keurig binnengebracht en alle verpakkingsmateriaal mooi meegenomen... heel erg tevreden van....Bedankt allemaal..
Deze partij heeft onze nieuwe Sav & Økse tafels schots en scheef in elkaar geschroefd. Bij oplevering was het weerwoord "We hebben gewoon de boorgaten gebruikt, we kunnen hier niks aan doen". Zojuist heeft een hele aardige servicemonteur van de Machinekamer zelf alles gecorrigeerd en nu is de tafel netjes en zonder kieren. Voor BR8 dus 1 ster, maar voor de Machinekamer een dikke 5
Op een zondag een bestelling geplaatst voor een loungeset en op dinsdag kon ik zelf een leverdatum kiezen. De loungeset op donderdag bezorgd en hij is super mooi! Super tevreden mee en de klantenservice reageert snel op de mail op vragen en een snelle levering! Ik zag een aantal negatieve reviews, maar ze hebben echt het tegendeel bewezen vind ik.
Bezorging zelf was heel goed, de mannen droegen de bank hop naar binnen, geen probleem. Het was wel erg jammer dat de communicatie over hoe laat de bank kwam erg stroef verliep. Ik kreeg 's ochtends een SMS dat ze er met een half uur zouden zijn, ze waren er echter pas om 16 uur 's middags. Dit zelf was overmacht, begrijpelijk, maar na communicatie met het bedrijf bleek dat ze al vroeg wisten dat ze dat originele half uur niet zouden halen, maar daar niets over gingen communiceren. Dat vind ik in 2023 toch niet echt meer van deze tijd....
De bezorgers waren keurig op tijd. Hebben eea netjes uitgepakt en gemonteerd. Ook onze oude meubels werden mee teruggenomen. Alleen, helaas was er een poot van de eettafel gebroken niet door hun schuld Ook bleek na monteren van de salontafel er een hoek beschadigd te zijn. Dit moet denk ik al in de fabriek bij het verpakken gebeurd zijn. Na enkele telefoontjes naar het bedrijf waar de tafels vandaan kwamen, is ons beloofd dat er hopelijk over twee weken weer geleverd kan worden. Het waren beleefde jongens, en zij konden er verder niets aan doen.
Heel tevreden met de levering. Iets later dan ingepland maar eenmaal de bezorgers er waren verliep het prima. De bezorgers brachten alles naar het eerste verdiep en monteerden wat ik had besteld. Bovendien namen ze alle karton en verpakkingsmateriaal weer mee. Wat een luxe! Dankjewel!
Het was weer eens zeer prettig om vooraf een datum van aflevering te kunnen doorgeven met een tijdsblok. Hierdoor hoef je niet steeds thuis te zijn of buren te moeten vragen om iets in ontvangst te nemen. Enne ... het aller belangrijkste is en was dat men zich ook goed hieraan heeft gehouden!! Een compliment waar oa de pakketservice van PostNL een voorbeeld aan zou kunnen nemen.
Goede communicatie over moment van levering. Zeer vriendelijke medewerkers die het meubelstuk zorgzaam tot boven in ons appartement hebben gebracht, uitgepakt en gemonteerd. Tot slot hebben ze ook alle verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Topservice!
Een dikke 10! We werden ruim van te voren geinformeerd wanneer we de bank zouden ontvangen. Op de dag zelf kwamen de bezorgers op de afgesproken tijd. Onze oude bank ging mee retour om te worden gerecycled en de nieuwe bank werd met veel aandacht op z/n plek gezet. Alle afval werd meegenomen door deze twee ontzettend aardige mannen. Topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid