facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BR-Flex Uitzendbureau

BR-Flex Uitzendbureau

Info

Welkom op de pagina van BR-Flex Uitzendbureau. Hier vind je alles over BR-Flex in Hardenberg en Vriezenveen. Heb je een vraag? Stel deze gerust.

Geschiedenis

Doen waar je goed in bent? In een omgeving waarin je je op je gemak voelt? Werken moet naar ons idee samengaan met voldoening en plezier. Daarom nemen we de tijd om je te leren kennen. Onder een kop koffie vertel je wie je bent, wat je kunt vooral: wat je graag wilt. Wij zoeken dan snel een baan voor je die past bij je kwaliteiten en bij je wensen. BR-Flex is vooral sterk vertegenwoordigd in de sectoren productie, techniek, transport en logistiek, bouw en infra. Maar ook voor werk in andere sectoren kun je altijd bij ons binnenlopen.

Onze taak

Uitzenden is mensenwerk! De juiste medewerker op de juiste plek. Dat klinkt logisch, maar het is niet altijd eenvoudig om dat ook waar te maken. Bij BR-Flex voelen mensen zich op hun plek omdat duidelijk is waar we voor staan. We werken samen met mensen die bewust voor ons kiezen. Daardoor zitten we snel op één lijn en hebben we meer tijd voor persoonlijke begeleiding. Tot persoonlijke betrokkenheid. Meer voldoening, dus meer plezier in het werk. En dat zorgt weer voor Beter Resultaat. Beter Rendement.

Producten

Uitzenden. Detacheren. Werven en selecteren. Payrolling. Advies & begeleiding.



"Uitzendbureau in de regio's Hardenberg, Oldenzaal en Vriezenveen. Wij hebben veel vacatures in de techniek, bouw, logistiek, productie en meer."
Adres: Stationsstraat 5G, 7772 CG Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 - 61 00 67
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Stationsstraat 5G
Postcode: 7772 CG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: uitzendbureau hardenberg, randstad, ben luttmer, ben luttmer hardenberg, uitzendbureau vechtdal hardenberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vivacare vivacare 875 meter Info
VivaCare houdt zich dagelijks bezig met het vinden, bemiddelen en plaatse...
Recensies
Ik was op zoek naar een baan, dus ik ging daarheen, een medewerker vroeg me alles over mij, en toen zei hij dat ik moest wachten tot hij met andere bedrijven belde om te zien of ik daar werk kan krijgen. Daarna nooit meer gebeld en heb ik mijn tijd verspild met wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid