facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BPV accountants en belastingadviseurs

BPV accountants en belastingadviseurs

Info

BPV is een professionele adviesorganisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratieve dienstverlening.

Geschiedenis

BPV is een professionele adviesorganisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratieve dienstverlening, met vestigingen in Geleen en Roermond. Wij zien de mensen achter de cijfers, maar ook de cijfers achter de mensen. Wij analyseren en adviseren en scheppen zo een helder zicht op de realiteit, zodat ú met een gerust hart kunt ondernemen. De medewerkers van BPV zijn gedreven professionals op bedrijfseconomisch, financieel, controle-technisch en fiscaal gebied. Wij beschikken over jarenlange praktijkervaring op de meest uiteenlopende vakgebieden. Door een no-nonsense aanpak staan wij dicht bij u als ondernemer.

Wij denken actief mee en helpen u tijdig en adequaat in te spelen op wijzigende omstandigheden. Accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening, bedrijfsbegeleiding, alsmede fiscale, financiële en economische advisering vormen de kern van onze activiteiten. Uitgangspunt is een bedrijfs- en probleemgerichte aanpak waarbij we samen met u streven naar praktische oplossingen en een doelmatige uitvoering van werkzaamheden. De mensen van BPV adviseren en ondersteunen u daadwerkelijk bij het opstellen van ondernemingsplannen, taxplanning, begrotingen, tussentijdse overzichten en jaarrekeningen. Wij analyseren uw cijfers, signaleren trends en houden daarbij oog voor uw persoonlijke positie als ondernemer/aandeelhouder. Wij zijn uw directe en vaste gesprekspartners die u altijd kunt raadplegen. Indien u dat wenst ook thuis en buiten kantooruren.

Dienstverlening staat bij BPV voor een persoonlijk en intensief relatiebeheer.

Adres: Mauritslaan 77, 6161 HS Geleen
Telefoonnummer: 0464230023
Stad: Geleen
Route: Mauritslaan 77
Postcode: 6161 HS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SNS Geleen SNS Geleen 320 meter Slechtste bank ervaring ooiit, ik kreeg gewoon een boete omdat ik mijn rekening de ee...
BLG Wonen BLG Wonen 1 km BLG Wonen STELLETJE SCAMMERS, ze rekenen voor kapitaaloverdracht naar een uitkerende ...
Recensies
Middelgroot kantoor. Sinds 2 jaar onze finance onder gebracht. BPV kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijke aanpak en een scala aan kennis. In tegenstelling tot andere kantoren; veelal binnen 1 werkdag reactie op vragen. Bieden ook aanvullende service. Waaronder loonadministratie. Prima kantoor! Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid