facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

"Met 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Bij onze tankstations staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel."
Adres: A44, 2343 ZZ Oegstgeest
Telefoonnummer: +31715174054
Stad: Oegstgeest
Route: A44
Postcode: 2343 ZZ



op zoek naar gerelateerd: Bp Hoevelaken, BP Zwolle zuid, Bp tanklocaties, Toto bp, BP Maarssen, BP express, BP Soesterberg, Bp Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gouwe Oegstgeest Gouwe Oegstgeest 2 km Heel rustig even een terrasje gedaan, ook 's avonds een aanrader voor een feestje ik ...
Brasserie Streeder Brasserie Streeder 2 km Nooit meer. Ten eerste wil ik zeggen dat de bediening goed was. Helaas was dit niet t...
Recensies
Wat mij betreft is dit het fijnste tankstation in de regio en bovendien voor mij de dichtstbijzijnde BP. Personeel is altijd vriendelijk, de toiletten zijn schoon en de keuze bij de geïntegreerde AH to go is ruim. En bij haast is het hier ook nog eens mogelijk om via de BPme app te betalen.
Naast het tanken is er ook een winkel volgens van Albert Hein. Je kunt er ook lekkere vers broodje en koffie kopen. En er is een Fastned.
niet de goedkoopste wel openbaar toilet waarvan er 3 van de 4 kapot waren da,s jammer
Erg leuk om er te tanken, en je parkeert voor de shop
Ben daar geweest om een pakketje af te halen bij Albert Heijn to Go. Niet handig. Allereerst moet ik 5 km rijden om bij Bep station te komen en dan weet personeel van Ah to Go van niets en meisje achter de kassa van tankstation in eerste instantie ook niet. Dan uiteindelijk mijn pakjes en kunnen ze deze niet uitgeven weten niet hoe het werkt krijg ze wel mee omdat ze op mijn naam staan maar erg amateuristisch en totaal 10 km rijden en kan niet op de fiets want is aan de Rijksweg.
Ik tank voor meer dan 100 EUR en dan mag ik wachten op mensen die 2 koffie en 1 broodje bestellen. En dit is van de laatste 5 x tanken 4 x het geval geweest, terwijl er ongeveer 3 of 4 man personeel rondloopt. Het heeft mijn voorkeur dat ik gewoon kan afrekenen.
Sinds het een tankstation een AH to go bevat is de kwaliteit en service enorm achteruit gegaan. Ik heb nu drie dagen achter elkaar een blikje afgerekend, alle dagen zijn de reguliere kassa's niet bezet en is alleen de kassa waar het personeel broodjes maakt open. Dit heeft tot gevolg dat zelfs een korte rij al enorm lang kan duren. Het merendeel niet allemaal van het personeel maakt een volslagen ongeïnteresseerde indruk. Dit blijkt uit het feit dat iemand op zijn telefoon zat te spelen achter een reguliere kassa terwijl de rij bij de broodjes enorm was. Pas toen ik er naar toe liep bleek hij mij ook perfect te kunnen helpen. Pro activiteit is er niet bij. Lang verhaal kort: doe wat aan de snelheid/bezetting bij de kassa's en de moraal/servicegerichtheid van het personeel.
Altijd fijn om hier te tanken wanneer je onderweg bent. Heerlijke koffie en broodjes en goede service
Sinds AH erin zit achteruit gegaan. Toiletten zijn ook echt mega smerig de laatste tijd. Jammer; kwam hier vroeger graag.
Kom hier al 20 jaar maar na de verbouwing naar Albert Heijn to go is dit echt slecht geworden kassa`s gesloten afrekenen bij de fastfood wachten op een bakje koffie duurt zo maar 10 min. Er staat nog maar 1 automaat die dan ook in de ochtend om 06;45 buiten werking is deze toko is echt hard achteruit gegaan echt zonde kwam er altijd met plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid