facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

"BP Nunspeet is een fijne en gastvrije plek om te tanken. Naast topkwaliteit brandstoffen voor uw auto, motor of boot kunt u in onze winkel zelf ook even ‘bijtanken’.Een lekker broodje, verkoelend drankje of iets lekkers voor onderweg: u vindt het allemaal in onze tankshop. Ook kunt u bij ons een 5 of 10,5 kg gasfles kopen. Vanaf de snelweg A28 bereikt u ons tankstation binnen in Nunspeet vijf minuten!Onze tankshop aan de F.A. Molijnlaan 188 in Nunspeet is van maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Op zondag opent onze winkel om 9.00 uur. Tijdens de openingstijden van onze winkel kunt u bij ons ook uw PostNL- en DHL-pakketjes afhalen of inleveren."
Adres: F. A. Molijnlaan 188, 8071 AK Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: +31341250089
Stad: Nunspeet
Route: F. A. Molijnlaan 188
Postcode: 8071 AK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argos Nunspeet Argos Nunspeet 2 km Prima tankstation. Zeker nu ze ook super 98 hebben. Prima prijzen, mis alleen nog e...
Recensies
Fijne wasboxen ook voor fietsen, alleen jammer dat er olie in het water van de spuitlansen zit, heb nu olievlekken op mijn fiets zitten die ik er maar slecht vanaf krijg, zou fijn zijn als daar eens naar gekeken kon worden!
Goed personeel. Vriendelijk en accuraat.
Erg vriendelijke bediening en behulpzaam personeel. Wat wél jammer is, is dat de brandstofprijzen bij deze BP structureel hoger liggen dan bij de lokale Shell.
Ee goed tankstation maar zeker niet de goedkoopste. De naast gelegen wasstraat is uitstekend.
Hier zijn we een graag geziene gast, en zijn we welkom, als vrachtwagen chauffeur mogen we hier van de wc gebruik maken, altijd handig als je de hele dag door Nunspeet rijdt.
Ik kon daar ook terecht voor het wisselen van geld om te gebruiken in de naast gelegen wasserette boxen. Was geen probleem en bleef erg vriendelijk.
Wat opviel was de vriendelijkheid waarop we geholpen werden, dus voor herhaling vatbaar.
Hier kan je nog gratis je banden oppompen
Fijn benzine pompstation. Vriendelijk personeel..
Je kunt ook zeer makkelijk je auto afspuiten in de vele boxen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid