facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

Adres: N-57, 3237 NA Brielle
Telefoonnummer: +31181416978
Stad: Brielle
Route: N-57
Postcode: 3237 NA


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BP BP 157 meter Gewoon een BP Station, maar handig onderweg!!!
Recensies
Ik tank hier regelmatig als ik van mijn werk terug kom. Er is ruim voldoende gelegenheid om te tanken, dus je staat niet te wachten tot je aan de beurt bent. De shop is wat aan de kleine kant, maar niet hinderlijk. Tot nu toe altijd vriendelijk geholpen met afrekenen.
Parkeerplaats is wel klein en snel vol. Verder prima service.
Alleen even geparkeerd voor de benen strekken
Even een pakje sigaretten halen… Heb nog nooit meegemaakt dat personeel zo onvriendelijk kan zijn. Ging haar blijkbaar niet snel genoeg. Ook al was ik de enige klant. Mijn merk hadden ze niet en door te vragen naar eventueel een ander “light” merk werd zij gelijk geïrriteerd. Raar!
Boombeschutte parkeerplaats. Fijn op 'n warme dag.
Dat vrouwke moet opslag krijgen misschien krijg ze dan wat meer vriendelijkheid Of toch tijd om met pensioen te gaan wat een vreselijke houding. Mocht die 2 bovensgaande niet lukken , misschien lesje klant vriendelijkheid?
Vandaag die leuke man achter de toonbank weer gezien. Hij is nog steeds getrouwd. Fijn voor ze hoor! Lekkere koffie, goed geholpen!
Pompstation met een winkeltje erbij. De koffie was goed en erg sterk. Vrachtwagenchauffeurs parkeren overal ook op plekken die alleen voor personenauto's zijn. Zou meer op gehandhaafd moeten worden.
Grote beker koffie met weinig smaak! Weggegooid geld! Heb liever een normaal bakkie met koffie smaak.
Gewoon een normale benzine station met een alberthein to go erin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid