facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

Geschiedenis

https://twitter.com/BP_plc,https://www.linkedin.com/company/bp/,https://www.youtube.com/user/BPplc,https://www.instagram.com/bp_plc/,https://www.facebook.com/bp/



"Met 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Bij onze tankstations staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel."
Adres: Zeedijk 1, 8531 DK Lemmer
Telefoonnummer: +31513657010
Stad: Lemmer
Route: Zeedijk 1
Postcode: 8531 DK



op zoek naar gerelateerd: Wasstraat Lemmer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BP Slump Oil Lemmer BP Slump Oil Lemmer 23 meter Na de zoveelste keer een slechte wasbeurt ben ik er wel klaar mee. 3 programma's en a...
Autobedrijf Ozinga Lemmer Autobedrijf Ozinga Lemmer 3 km Zo fijn als je direct geholpen wordt.
Recensies
Na de zoveelste keer een slechte wasbeurt ben ik er wel klaar mee. 3 programma's en alle 3 maken ze gewoonweg niet goed schoon. Nu ook nog steeds vieze koplampen en de bumpers rondom zit zelfs nog stof op.
Gas willen tanken kun je beter niet doen hier. Nergens staat aangegeven dat het niet kan. Wij maar op de bel drukken voor toestemming en er gebeurt niks. Dan het telefoonnummer bellen dat er bij staat, wordt niet gebruikt.
Handige plek. Alles aanwezig.
Fatsoenlijke prijzen voor een premium merk tankstation. Maar waarom niet de mogelijkheid om freebees te sparen bij een zelfbediening tankstation?
Onbemand tankstation. Met alle standaard brandstoffen. Redelijke prijzen De moeite waard om de hoofdweg hiervoor even te verlaten.
Prima plek om snel te tanken en.....weer door
BIJ DE KASSA IS MEN NIET OP DE HOOGTE VAN DE 5 EURO WASBEURT IN DE MAAND MEI, JAMMER, VERDER EEN PRIMA POMPSTATION
Is een express station. Geen medewerkers aanwezig
Lage prijzen voor BP Ultimate 98!
Laatste keer zeer onvriendelijk behandeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid