facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

"Met 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Bij onze tankstations staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel."
Adres: Westerweg 251, 1852 AG Heiloo
Telefoonnummer: +318002727270
Stad: Heiloo
Route: Westerweg 251
Postcode: 1852 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texaco Vennewater Heiloo Texaco Vennewater Heiloo 2 km Pas verbouwd. Nu met mooie broodjescorner! Vriendelijk personeel.
Recensies
De tank prijzen zijn makkelijk te lezen als je over de zeeweg rijd.
Onbemand tankstation met moderne betaalautomaten. NB: je kunt hier tot 21:00u terecht, men is helaas niet 24u geopend zoals nu op Google Maps staat aangegeven. De prijs ligt doorgaans een paar ~2 cent lager dan bij andere lokale express-merkpompen met Excellium of V-Power ik tank niets anders. Daar staat tegenover dat BP helaas geen Airmiles uitgeeft. De brandstofpompen zien er mooi en splinternieuw uit. Het terrein is wat rommelig op het moment, en een aantal pompen is nog buiten bedrijf. Dat geeft 's avonds een wat naargeestige uitstraling, compleet met flapperende rood-witte afzet-linten. Naar verwachting zal dat tijdelijk zijn. Ondanks de ruime keuze aan betaalmiddelen op het moderne display is het helaas niet gelukt om met Visa of Mastercard te betalen. De pinpas wordt gelukkig wel geaccepteerd, zei het met een maximum van €148,-. Het valt te hopen dat de exorbitante Nederlandse brandstofprijzen niet nog verder stijgen; ik kreeg m'n tank nu op een haar na vol vanaf ¼. Ondanks de tijdelijke minpuntjes wil ik hier m'n vaste tankstation van maken omdat men hier Excellium aanbiedt tegen een voor huidige begrippen scherpe prijs. Als betalen met de creditcard hier mogelijk wordt en alles is werkend en netjes, dan krijgt het station 5 sterren. Nu zijn het er nog even 4.
Onbemand tank station, meestal net iets onder dagprijs. Sinds een computer stem je toefluisterd wat te doen gaat er helaas heel af en toe wel iets mis, een kaart wordt geweigerd , met bankapp een melding dat je wel tot 150.000 kunt tanken zou het echt? Of dat die gewoon zn dag niet heeft en danig in de war is ...blijven proberen, aanhouder wint. Het is zo de moeite waard als de stem gaat stotteren.
Jammer, zoveel geld voor je banden op te pompen
10 liter benzine getankt in ruim 15 minuten ik ben er maar mee gestopt.
Tank automaten zijn vaker stuk dan dat ze werken. Bonnetje krijg je nooit. Service paal neem of niet op of stuurt nooit de gevraagde bonnetjes. BPme kan geen accounts genereren. Hoe is dit bedrijf ooit zo groot geworden?
Om de hoek wat wil je nog meer
Goed centraal in Heiloo gelegen. netjes en schoon. kan eigenlijk altijd direct tanken. geen grote rijen. o.i.d. prijs is concurrerend. Echter voor 98 zijn sommige bemande pompen goedkoper. Hier is het gewoon 10ct bovenop de euro prijs.
Jammer dat je voor lucht moet betalen. 1 euro om je band op te pompen is ie wat overdreven
Gewoon een BP pomp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid