facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

Adres: Oude Haarlemmerstraatweg, 1165 MJ Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: +31204975047
Stad: Halfweg
Route: Oude Haarlemmerstraatweg
Postcode: 1165 MJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Recensies
Goed bereikbaar. Ook kan er lpg getankt worden. Is nu ah to go winkel.
Fijn benzine station super vriendelijk personeel mag de eigenaar best trots op zijn ... dame die er meestal zit is een topper
Prima tankstation. Ook voor de lekkere trek is hier vanalles te vinden!
Is helemaal niet 24 uur open... Lulkoek.
Slecht benzine kwaliteit, ik tank normaal altijd bij Shell en gebruik V 98 E5 ,nooit problemen gehad ,en pas geleden hier getankt en er ontstaat te veel vocht en krijg even een jankende geluid te horen na het starten van koude motor, voor dat ik V 98E5 benzine heb getankt gebruikte ik altijd E10 sinds die in Holland bestaat, eerst dacht ik het kan zeker versleten V snaar of distributie riem /multiriem of rollen ,nee alles was in orde heb het zelf na gekeken, het blijkt dus brandstof, er ontstaat vocht en daardoor tijdens starten van koude motor krijg je even een jankende geluid te horen,sinds ik V 98E5 brandstof bij Shell gebruik is dat geluid verdwenen, maar is weer terug sinds ik bij deze tankstation bp 98E5 heb getankt wat juist vreemd is ,dus ik laat jullie weten dat deze tankstation troep brandstof verkoopt!. Ik zelf rij ik een voertuig uit bouwjaar 2006 .dus Shell is het meest vertrouwbare tankstation.
Toen ik wilde beginnen met tanken was ik aan het bellen, schijnbaar mocht dat niet tijdens het tanken en er werd geroepen je mag niet bellen! En er werd gezwaaid. Hierop werd de pomp niet vrijgegeven en kon ik niet tanken. Ik ben toen ingestapt en naar de tango gereden waar de prijs bijna 10cent per liter goedkoper is. Beste keuze van de dag. Bedankt bp voor het letten op mijn geld! Als jullie het niet willen geef ik het wel ergens anders uit :
De blonde jonge dame/ vrouw uit Halweg maakt er een feest van voor de klanten. 25 Mei Niets te dol. Begin de dag mét een lach, dát is goéd gelukt
Een BP zoals alle andere bp's. Je tankt aan de redelijke dure kant zitten bijna altijd in het hoge segment van de prijzen met benzine/diesel, winkeltje is echt een "tje" winkeltje maar schenken er wel verse koffie.
Het is voor een bemand tankstation heel klein waardoor het aanbod qua versnaperingen erg beperkt is. Doordat ik aan de kassa erg vriendelijk werd geholpen toch 4 sterren.
Gezellig tankstation vooral als pompbediende S. er is. Zeer behulpzaam en erg aardig en altijd in voor een gezellig praatje. Rij er graag voor naar Halfweg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid