facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BP

"Met 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Bij onze tankstations staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel."
Adres: Singel 3, 3633 CW Vreeland
Telefoonnummer: +31883130071
Stad: Vreeland
Route: Singel 3
Postcode: 3633 CW


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Tankstation bp
Recensies
Bij dit tankstation is de LPG prijs standaard veelste hoog +/-15 cent/per liter t.o.v. mijn vaste pomp in Purmerend
Coole autowasstraten en goede koffie, maar brandstofprijzen iets hoger dan gemiddeld in andere tankstations.
Vandaag is het de dag van de vrachtwagen chauffeurs Nou kom ik aan pak ik wat te drinken en vraag ik nog netjes van, vandaag is het de dag ! Hele discussie met de mevrouw gehad omdat ze daar nog nooit van gehoord had Ik laat t nog zien van ‘ kijk het staat zelfs op jullie website Eindstand weg gegaan zonder broodje Maak er dan geen reclame van want dit slaat nergens op!
Verschrikkelijke tankstation. Waardeloze service telkens wanneer in binnen kom is er geen personeel te bekennen… ze moeten telkens van achter komen.. de heren van het personeel doen nog wel een beetje hun best maar de vrouwelijke collega’s laten helaas de wensen over. Hierbij te noemen erg asociaal en klantonvriendelijk. Ik rij graag een rondje om voor een ander tankstation dan dat ik hier mijn auto laat voltanken! Ander personeel ander beleid en het probleem is opgelost!
gewoon goed, en lief personeel.
Onvriendelijk personeel, als je de suggestie geeft voortaan misschien iets duidelijker aan te geven dat een wasborstel in één van de boxen defect is, zodat je dat ziet vóór je je wasminuten koopt, krijg je de ijskoude reactie “dat we dat hier meestal zo doen”. Verder stilte. Idem bij in hetzelfde gesprek aangeven dan de mantel van de hogedrukspuit versleten is en dat er stukjes staaldraad uitsteken waarvan ik er al één in mijn handpalm gekregen had: nauwelijks reactie. Update 02-08-2021: De eigenaar heeft contact gezocht en we hebben een gesprek gehad. Het presentje als goedmakertje blijkt een doorgeefcadeau.
Super wasstraat, schoon, netjes, alles werkt en de auto ziet er uit als nieuw, kortom, helemasl top.
Met elke wasbox is wel iets mis, of de borstel werkt niet of de wax functie doet het niet, 50 cent munten worden niet geaccepteerd en de tijd is wel erg kort.
Makkelijk berijkbaar.
Wasboxen hebben onderhoud nodig. Helemaal nat door lekkend handvat van hoge drukreiniger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid