facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOZ Group - Metaalwerken

Info

De BOZ Group behoort tot de absolute top van plaatverwerkende bedrijven in Europa. Wij staan voor kennis, klantgerichtheid en innovatie.

Geschiedenis

Metaalwerken Bergen op Zoom b.v. werd opgericht in oktober 1974 door Harry van Opdorp en gevestigd aan de Ringersweg 15 te Bergen op Zoom. Het doel was om industrieel plaatwerk te leveren voor machines en apparaten. Na het bedrijfspand links, rechts en naar boven tot het maximale te hebben uitgebreid, trok men de conclusie dat de ruimte te klein werd voor toekomstige groei. Daarom wordt er op 1 januari 1997 verhuisd naar de huidige locatie aan de Bongaertsweg 8 te Bergen op Zoom.

Ook daar ging de uitbreiding verder en in 1998 wordt ook daar de productieomgeving verder uitgebreid, waardoor het mogelijk werd het poedercoaten in eigen huis te laten plaatsvinden. De eerste producten kwamen reeds april 1999 van de poedercoatbaan. Kort daarna wordt tevens gestart met montageactiviteiten in een speciaal daarvoor gebouwde bedrijfshal aan de Witteveenweg 21 te Bergen op Zoom.

Op 1 mei 1999 wordt BOZ Group b.v. opgericht. Het is de BOZ Group die naar buiten treed en eigenaar is van het aanwezige machinepark. Alle activiteiten worden in de werkmaatschappij, te weten Metaalwerken Bergen op Zoom b.v., verricht.

In 2006 wordt de productieomgeving wederom uitgebreid, waardoor de organisatie over bijna 10.000 vierkante meter productieruimte beschikt.

Eind 2008 nam Corné van Opdorp de leiding over de BOZ Group over. Nog altijd specialiseert het bedrijf zich in het maken van industrieel plaatwerk voor machines en apparaten, voor onder meer de agro-, voedingsmiddelen – en hightech industrie. In grote productiehallen op het industrieterrein van Bergen op Zoom worden stalen, roestvrijstalen en aluminium platen 24/7 met uiterste precisie – al dan niet geautomatiseerd – gesneden, gebogen, gelast, gepoedercoat en geassembleerd. Het levenswerk van Harry blijft zich ontwikkelen uitbreiden.

Adres: Bongaertsweg 8, Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31164240910
Stad: Bergen op Zoom
Route: Bongaertsweg 8


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 17:00
Dinsdag: 07:45 - 17:00
Woensdag: 07:45 - 17:00
Donderdag: 07:45 - 16:30
Vrijdag: 07:45 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: BOZ Group open dag, Bongaertsweg 8 bergen op zoom, Boz producten, b.o.z nederland, BoZ Zorg, Boz plaats, Boz Group turkey, Corné van Opdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Modular Building Company Modular Building Company 1 km MBC is een bedrijf wat zich specialiseert in het snel modulair bouwen van hoge kwalit...
Recensies
Leveranciers geopend van maandag tot en met woensdag van 07:45 uur tot 17 uur donderdag tot 14:30 uur en op vrijdag tot 12uur. Melden bij expeditie, heftruck aanwezig en vriendelijk personeel.
Vertaald door Google U heeft een paspoort, referentie en adres indien van toepassing nodig. Check in op de borden aan de achterkant. Kantoor hier, downloads elders. Ze geven je een kaart en een poortspeld. Origineel Нужен паспорт, референс и адресли есть. Заезд по знакам с обратной стороны. Тут офис, загрузки в других местах. Дают карту и пин от ворот.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid