facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOYMANS Natuursteen granulaten

BOYMANS Natuursteen granulaten

Info

Boymans natuursteen granulaten

Geschiedenis

Specialist in decoratieve natuursteen granulaten
Van breekzand, split en grind tot grote brokken en keien. Wat u ook zoekt voor uw tuin, park- en landschapsinrichting voor de (architectonische) beton- en asfaltindustrie, wij leveren het voor u!

Diversiteit is ons handelsmerk
Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Boymans alle expertise en kennis in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste decoratieve natuursteen granulaten voor uw project. In 1933 begon ons bedrijf als exploitant van zand en grind uit onze eigen groeves in Oirsbeek en Puth. Sinds 1985 – toen de winlocaties werden gesloten – zetten wij onze ‘know how’ in voor het importeren en exporteren van decoratieve natuursteen granulaten. Deze kopen we direct aan bij talrijke steengroeves in heel Europa. Hierdoor kunnen we aan vrijwel elke vraag voldoen.



"Specialist in decoratieve natuursteen granulatenVan breekzand, split en grind tot grote brokken en keien. Wat u ook zoekt voor uw tuin, park- en landschapsinrichting voor de beton- en asfaltindustrie, wij leveren het voor u!Diversiteit is ons handelsmerkDankzij onze jarenlange ervaring heeft Boymans alle expertise en kennis in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste natuursteen granulaten voor uw project. In 1933 begon ons bedrijf als exploitant van zand en grind uit onze eigen groeves in Oirsbeek en Puth. Sinds 1985 – toen de winlocaties werden gesloten – zetten wij onze ‘know how’ in voor het importeren en exporteren van decoratieve natuursteen granulaten. Deze kopen we direct aan bij talrijke steengroeves in Europa."
Adres: Dorpstraat 96, 6438JX Oirsbeek
Telefoonnummer: 046 763 0975
Stad: Oirsbeek
Route: Dorpstraat 96
Postcode: 6438JX


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gebroken natuursteen, Arkose stapelsteen, Natuursteen brokken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid