facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boxxpro

Boxxpro

Info

BoxxPro project management en facturatie systeem

Geschiedenis

ERP-systeem dat het mkb en huidige ondernemingen ondersteund in alle processen binnen de zakelijke markt.

Door middel van boxx zijn ondernemingen in staat bedrijfsmiddelen te controleren en de efficiëntie van de activiteiten te verbeteren.

Onze innovatieve modules zijn afgesteld op de bedrijfsbehoeften van onze klanten. Zo helpen wij onze klanten in het perfectioneren van hun ambities en het realiseren hiervan.

Adres: Cypresbaan 10, 2908LT Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0103030340
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Cypresbaan 10
Postcode: 2908LT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
een simple systeem om je taken bij te houden en in te plannen. Zeer gebruikers vriendelijk maar kan wat intimiderend overkomen als je er voor het eerst mee werkt.
een zeer gebruiksvriendelijk systeem om projecten en taken in bij te houden.
een makkelijk te gebruiken management tool
Ik gebruik al 2 jaar Boxxpro voor mijn facturatie en bookingen! geweldig! ook heel handig dat er een Mobiele APP beschikbaar is.
Zeer slechte ervaring. Deze man kan zich niet aan zijn afspraken houden en factureerd voor zaken die hij niet gedaan heeft of onvoldoende gedaan heeft. Onproffesionele houding aangenomen en betrouwbaarheid is niet zijn beste kant
Ben tevreden over dit systeem, maar ik mis nog een paar functionaliteiten die voor mij van toepassing zijn.
Wij gebruiken Boxx op hogeschool inholland voor onze projecten. Werkt heel handig om te kunnen communiceren met je projectgroep
Uitstekend gebruikersvriendelijk systeem, Erg overzichtelijk en makkelijk om mijn taken te plannen! Top!
Erg handig systeem, gebruik het dagelijks voor al mijn taken en projecten. Zelfs mijn klanten kunnen meekijken en ik kan ze gelijk een factuur sturen via Boxx. Zeker een aanrader voor mensen die nog handmatig hun to-do list en facturatie doen!
Perfect systeem wat aansluit op mijn diensten. Zo kan ik eenvoudig mijn projecten en taken plannen, uren registreren en gelijk een factuur sturen naar mijn klanten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid