facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boxmeers Tapijthuis

Boxmeers Tapijthuis

Info

Boxmeers Tapijthuis

Geschiedenis

In de regio Noord-Brabant en Noord-Limburg staat het Boxmeers Tapijthuis al 45 jaar bekend als een vakkundige en betrouwbare leverancier in de woninginrichting. Wij leveren tapijt, gordijnen, zonwering en harde vloeren aan particulieren en aan bedrijven. Onze doelstelling is om een kwalitatief hoogwaardige product met perfecte advisering (ook bij de klant thuis) te leveren met natuurlijk een zorgvuldige levering met een verregaande service. Boxmeers Tapijthuis is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen.

Adres: Sint Anthonisweg 6, 5831 AE Boxmeer
Telefoonnummer: 0485573112
Stad: Boxmeer
Route: Sint Anthonisweg 6
Postcode: 5831 AE



op zoek naar gerelateerd: Tapijthuis Boxmeer overleden, Bema Boxmeer, Vloeren Boxmeer, Tapijthuis Cuijk, Gordijnen Boxmeer, Woonwinkel Boxmeer
Recensies
Wel wat problemen gehad met het maken van de traploper. Uiteindelijk is alles opgelost, en is er alles aan gedaan om tot een goed resultaat te komen.
Toch wel behoorlijk teleurgesteld in zo'n kwaliteitszaak. Ik ging gordijnsteunen halen want vrienden kwamen om te helpen om mijn gordijnen op te hangen. Echter, te laat bleek dat de steunen niet compleet waren de bevestigingsstukken ontbraken en dat we de gordijnen daardoor niet konden ophangen. Foutje, bedankt. Mijn vrienden keerden onverrichterzake naar huis en mijn gordijnen hangen nog steeds niet. Kan het Tapijthuis nu misschien mijn gordijnen komen ophangen?
Super tevreden! Tapijthuis Boxmeer heeft op alle 3 de verdiepingen van onze woning vloeren gelegd boven verdiepingen: vinyl, beneden: pvc. Het ziet er keurig uit! Complimenten aan de mannen die de vloeren gelegd hebben!
Vinyl laten leggen in mijn chalet. Na reclamatie kwam dezelfde stoffeerder die het gelegd had om de klachten verhelpen. Maar wat fout gesneden is kan je niet mooier maken. Wel lelijker.
Geweldig assortiment Aanrader
Goede service en ze nemen echt de tijd voor jou als klant. Duidelijke uitleg en dat is prettig.
Vriendelijke en deskundige hulp en uitleg, wij weten nu al dat we hier zeker terug zullen komen.
Veel keuze in tapijten, goed advies en redelijke levertijden
Goed en duidelijk advies. Vriendelijk en kundig personeel.
Altijd een glimlach als je binnen komt lopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid