facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boxerkennel vd Ganzenburcht

Boxerkennel vd Ganzenburcht

Info

Boxerkennel van de Ganzenburcht is een jonge boxerkennel. Op valentijnsdag 2017 is haar eerste nestje geboren. Samen met de moeder verblijven zij in huis.

Adres: it Ferset 29, 8754LB Makkum
Telefoonnummer: 0613857237
ln.thcrubneznagdv@ofni
Stad: Makkum
Route: it Ferset 29
Postcode: 8754LB



op zoek naar gerelateerd: van de gastenberg boxers, boxer kennel groningen, boxerkennel van t reggehome, boxerkennel zuid holland, boxerkennels gelderland, van wellenstein boxers, boxerkennel limburg, numado boxers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Meer liefde kunnen honden niet krijgen. Als je hier een pup vandaan hebt, dan weet je zeker dat hij/zij de beste start in het leven heeft gehad. Ook het contact met Monique en Johan was super fijn. Je wordt enorm goed over alles op de hoogte gehouden en je kunt met al je vragen daar terecht.
Eigenaar heeft van jongs af aan al boxers gehad ouderlijk huis en heeft naast een eigen boxer, nu ook een eigen Boxerkennel! Warme zorgzame omgeving waar de pups in opgroeien; professionele zorg en liefdevolle zorgzaamheid gaan hier hand in hand!
Super boxerkennel. Veel aandacht voor de hond! Absolute een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid