facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boxerkennel van het Twentse Ros

Boxerkennel van het Twentse Ros

Info

Hallo, en welkom op onze website.
Wij zijn Stephan en Janet Behrens,

Geschiedenis

Hallo, en welkom op onze website.
Wij zijn Stephan en Janet Behrens, en wonen vanaf 1 juni 2016 samen met onze kinderen en boxers in het mooie dorpje Neede in de gemeente Berkelland.



In 2005 kregen we onze kennelnaam von Olympico in Duitsland.
Inmiddels zijn we ge re-emigreert, en wonen we weer in Nederland, sinds 2010 werken wij samen met Boxerkennel van het Twentse Ros, eerder gevestigd te Glane (NL), deze kennel heeft reeds ruim 45 jaar ervaring met het boxerras.

Nu voeren wij onze kennel onder de naam van het Twentse Ros.

Met onze honden zijn wij naast de shows vooral actief in de sport, daar wij van mening zijn dat uiteraard de gezondheid ( alle ouderdieren zijn uitgebreid getest), alsmede het typische karakter maar ook de werkdrift vooraanstaan.


Zo ook de socialisatie, deze is erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van uw hond, wij zoeken dan ook verschillende situaties op, om de pups optimaal aan deze situaties te laten wennen.
Als familiehond is de boxer uitermate geschikt, en zal zich, na enige consequentie dan ook perfect aanpassen binnen het gezin.

Hello, and welcome to our homepage.
We are Stephan and Janet Behrens, and live together with our children and boxers in a beautiful village called Neede in the municipality Berkelland (Holland).

Since 2005 we have our kennel name von Olympico in Germany.
But due to the re-emigration to Holland we now go by the kennelname van het Twentse Ros.
Since 2010 we cooperate with Boxer Kennel van het Twentse Ros, before located in Glane (NL), this kennel had over 40 years experience with boxers.

Adres: Rondweg 18a, 7161 PP Neede
Telefoonnummer: 0031646768776
Stad: Neede
Route: Rondweg 18a
Postcode: 7161 PP



op zoek naar gerelateerd: Boxerkennel Langenboom, Beschikbare Boxer pups, Boxer fokker heusden, Boxer pups met stamboom, Boxer pups te koop Duitsland, Numado Boxers, Boxerkennel markelo, Boxer pups breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cavalier King Charles Spaniel Leonie Zieverink Cavalier King Charles Spaniel Leonie Zieveri... 4 km STAMBOOM Cavalier King Charles Spaniel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid