facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Box Plaza

Box Plaza

Info

Tijdelijk extra ruimte nodig? Bij Box Plaza bent u aan het juiste adres om op een veilige en flexibele manier uw spullen op te slaan!

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van Box Plaza. Box Plaza is een nieuw self-storage bedrijf in Oudewater dat zich volledig richt op het aanbieden van geschikte (tijdelijke) opslagruimtes voor zowel de particulieren als de zakelijke markt.

Tijdelijk extra ruimte nodig? Bij Box Plaza bent u aan het juiste adres om op een veilige en flexibele manier uw spullen op te slaan!

Doordat wij een groot aantal boxen hebben met veel verschillende afmetingen zijn wij altijd in staat de juiste box bij uw opslagbehoefte te vinden. Wij verhuren boxen vanaf 1m3 tot en met de grotere varianten van maarliefst 50m3. Bij Box Plaza heeft u met uw eigen toegangspas 7 dagen per week toegang tot uw eigen box en de mogelijkheid om op een zeer flexibele en veilige manier uw spullen op te slaan. Doordat de units bij Box Plaza per maand gehuurd kunnen worden, kunt u zelf bepalen hoelang u wilt huren. Doordat wij voldoen aan belangrijke veiligheidseisen, staan u spullen zeer veilig opgeslagen in onze geconditioneerde hal.

Door de maandelijkse opzegtermijn kunt u voor een korte periode uw eigen box huren om tijdelijk u spullen op een veilige manier op te slaan.



"Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Oudewater?Bij Box Plaza huur je betaalbaar, veilig en flexibel een opslagruimte op maat.Ook voor motorstalling en garageboxen is Box Plaza het juiste adres.Neem gerust contact op voor meer informatie!"
Adres: Wilgenweg 19-b, 3421 TV Oudewater
Telefoonnummer: 0657596405
Stad: Oudewater
Route: Wilgenweg 19-b
Postcode: 3421 TV



op zoek naar gerelateerd: Multifunctionele garagebox
Recensies
Goede en nette locatie voor het opslaan van je spullen. Het terrein is netjes en goed beveiligd. De prijzen, flexibiliteit en benadering zijn perfect en de eigenaar is erg aardig! Veel beter dan bij de grotere spelers!! Als je naar ruimte opzoek bent voor jouw spullen dan moet je zeker hier zijn!
Goede ervaring gehad met opslag in Box Plaza gedurende 8 maanden 2018/19.Ten alle tijde 24/7 toegankelijk, goed afgesloten ruimte, lift aanwezig voor opslag op eerste verdieping, steekkarren en "hondjes" aanwezig, kontakt met beheerder/eigenaar goed. Al met al een prima ervaring!
Vriendelijk en goed contact, boxen en ruimte zien er mooi en goed verzorgd uit. Heel fijn dat je er 24 uur per dag bij kunt wanneer nodig. Zeker aan te raden als je een ruimte privé of zakelijk zoekt voor opslag!
Fantastisch mooie opslag voor korte of langere termijn. Droog, schoon en beschikbaarheid van lift! Altijd toegankelijk. Wij hebben met veel plezier hier gebruik van gemaakt om te overbruggen tussen twee woonplekken. Tim is uitstekend bereikbaar voor vragen etc. Goede service. Een aanrader
Bijna een jaar lang 2019 een box gehuurd, in al die tijd geen enkel issue gehad. Boxen zien er goed uit, bereikbaarheid is prima en alles werkt naar behoren. Contact met eigenaar verliep goed en dacht zelf actief mee m.b.t. de bijzonderheden die ik voor een box had.
Heel nette en veilige opslag. Ook prima hulp gekregen bij het opslaan van zwaardere kast dmv heftruck. Prima toegankelijkheid dmv simpel te gebruiken slot. Als ik weer wat spullen zou moeten opslaan, dan zeker naar Six.
Mooie schone boxen. Er zijn verschillende afmetingen te huur. Het terrein is 24/7 bereikbaar. Alles in en om de boxen wordt keurig onderhouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid