facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Box Makelaardij

Box Makelaardij

Info

Box Makelaardij

Geschiedenis

In het team van Box Makelaardij & Hypotheken werken zes enthousiaste en betrokken mensen die u op een persoonlijke manier met raad en daad terzijde staan. Dit jaar hebben we extra steun van onze stagiaire die we met alle plezier de kneepjes van het vak leren.

Box Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dienverlening. Een groot voordeel is dat alle woningen die wij in de verkoop hebben naast onze site ook een prominente plaats op funda.nl hebben.
Maar onze service gaat verder dan alleen Nederland: ook voor woningen in België kunt u terecht bij Box Makelaardij. Wij zijn in België erkend Vastgoedmakelaar en lid van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars).

Wij zijn een makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en deskundig advies hoog in het vaandel staan en kunnen u helpen met o.a. aan- en verkoopbegeleiding, huur en verhuur, (NWWI)- taxaties en bedrijfsmatig vastgoed.
Wilt u ook kennis maken met de ruime ervaring, vakkennis en het enthousiasme waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!



"Team Box Makelaardij staat altijd voor je klaar in de gehele Kempen!Bij ons vind je altijd een makelaar die bij je past. Iemand die je regio kent, er zelf ook woont en precies weet wat er speelt. Je loopt makkelijk even binnen bij ons kantoor aan de Markt in Bladel en jouw eigen makelaar bel je gewoon op zijn eigen 06-nummer. Altijd 1 vast aanspreekpunt! Dat werkt prettig, persoonlijk en zorgt voor korte lijntjes.We zorgen er altijd voor dat je woning maximaal opvalt, zowel online als offline. Tegelijkertijd zijn we met onze vestiging in Bladel altijd dichtbij en hechten we veel waarde aan persoonlijk contact."
Adres: Markt 6a, 5531 BA Bladel
Telefoonnummer: 0031497369193
ln.jidraalekamxob@ofni
Stad: Bladel
Route: Markt 6a
Postcode: 5531 BA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: box makelaardij funda, van limpt makelaardij, box makelaardij bergeijk, vosters makelaardij bladel, box makelaardij huurwoningen, roijmans makelaardij, makelaar bladel, box makelaardij molenakkers 12 bladel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roijmans Makelaardij Roijmans Makelaardij 1 km Roijmans Makelaardij, de makelaar met mooie panden! 0497-380103 | www.roijmans.nl
Recensies
Heel tevreden over Box Makelaardij. Het gehele team werkt samen om het beste uit de verkoop te halen. Goede marktkennis, daardoor prima prijsstelling, op de juiste momenten marketing in zetten voor een goed resultaat. Wij hebben veelvuldig met Ronald op elk moment kunnen schakelen en zijn goed door het gehele proces geholpen. Van de verbeter voorstellen voor het maken van de foto's, de bezichtigingen incl. de snelle terugkoppeling, de onderhandeling, de contractvorming en de nazorg. Wij bevelen het Box Makelaardij team van harte aan. Dank voor de prettige samenwerking!
Wij zijn heel blij met Ronald als onze makelaar. Zijn goede adviezen waren zeer bruikbaar. Ronald is zorgvuldig en heel reëel. We konden hem altijd goed en snel bereiken. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
Fijne makelaar, die deskundig te werk gaat. Maakt het verkoopproces minder stressvol en staat altijd voor je klaar. Dik tevreden!
Zowel als aankoop makelaar als verkoopmakelaar een hele fijne ervaring mee gehad. Robbert is profeccioneel maar ook heel menselijk in het contact.
Eerst indruk lijkt goed maar als het erop aan komt blijkt de waarheid anders te zijn dan gemeld. Ze draaien middels de bekende makkelaarspraatjes op de "gebreken" om en weten later nergens van. Ook al is er 100% bewijs van nalatigheid en/of misleidende kennisgeving
Top service en vakkundig en eerlijk advies bij de taxatie van onze woning.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid