facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowork.nl

Bowork.nl
Adres: Het Steenland 3, 3751 LA Bunschoten-Spakenburg, Nederland
Telefoonnummer: 033 298 5934
Staat: Utrecht
District: Bunschoten
Stad: Bunschoten-Spakenburg
Route: Het Steenland
Huisnummer: 3
Postcode: 3751 LA


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 08:30–13:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ondanks dat ik via mijn werk schoenen kan krijgen kies ik ervoor om 1,5 uur in de auto te zitten om hier op m'n gemak te winkelen.nnDe ruime keuze en het vriendelijke personeel zorgen ervoor dat dit een jaarlijks uitje is geworden.nnTot volgend jaar!!
Schoenen online besteld maar bleken niet goed te passen. Na een bezoek aan showroom goed en fijn advies gehad en zijn er andere schoenen besteld. Ruilen en teruggave van geld super snel en geen gezeur. Vandaag andere schoenen opgehaald en weer heel vriendelijk geholpen. Bowork snapt hoe het WORKT.
Hadden mijn bestelling niet op voorraad. Eind januari leverbaar.nMaar stond wel te koop op de site.nnNetjes verzocht op andere uit te zoeken of een maand wachten.nnNieuwe schoenen uitgezocht en binnen gekregen. Maar heb mijn twijfels over de kwaliteit.nnLet op. Retour sturen moet je zelf betalen.nnContact gehad per mail met verkoper.nDie bedankte me voor mijn bericht.
Laatst heb ik hier schoenen en laarzen gekocht daar.nIk had twijfels over de maat van de laarzen van dunlop.nSnugboots zouden kleiner vallen.nnNou ik kon op het gemak even passen en lopen of het wat was.nIk werd vriendelijk geholpen door het ruime assortiment.nnRuim voldoende naar mijn mening!
Vriendelijk personeel, snelle levertijden. Super mooie winkel, de moeite waard om eens te bekijken en te combineren met een dagje Spakenburg! Ik kom hier zeker vaker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid