facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowman Chiropractie en Gezondheidscentrum

Bowman Chiropractie en Gezondheidscentrum

Info

Wij zijn Bowman chirorpractie te Barendrecht. Wij behandelen diverse klachten aan het lichaam. Kijk op onze website voor meer informatie.

Geschiedenis

"Mijn missie als Chiropractor."

Het team van Bowman Chiropractie en Gezondheidsspecialist is toegewijd om u
als patient van de beste zorg te voorzien. Ons personeel kan u doormiddel van
kennis en innovatieve behandelmethodes van een eerlijke en oprechte behandeling
voorzien. Wij zien een patient in zijn geheel om de patient van de meest optimale
behandeling te kunnen voorzien die specifiek op zijn/haar lichaam wordt toegepast.
Wij geloven sterk dat het ons voorrecht is om binnen de gemeente actief te zijn
en het doorgeven van de positieve uitwerking van de chiropractisch behandelingen.

Adres: Avenue Carnisse 317, 2993 EC Barendrecht
Telefoonnummer: (0180) 628 775
Stad: Barendrecht
Route: Avenue Carnisse 317
Postcode: 2993 EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Chiropractor Dordrecht, Chiropractor Rotterdam, Chiropractor Papendrecht, Chiropractor Zwijndrecht, Chiropractor basisverzekering, Chiropractor Spijkenisse, Kleding uit bij chiropractor, Yoga na chiropractor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diana Gabriels sinds 1989 Diana Gabriels sinds 1989 92 meter Ik wil potentiële cliënten zeer op het hart drukken om goed je research te doen voord...
Hairplus medical care Hairplus medical care 4 km Een teleurstellende kliniek die zeker zijn beloftes niet na komt .. resultaat valt zw...
Recensies
Ik kom nu een maand bij Vanessa en ik ben zo onder de indruk van de behandelingen en de positieve resultaten ervan. Mijn nekklachten zijn een stuk minder en mn schouder en rug veel minder stijf. Daarnaast legt Vanessa tijdens de behandelingen altijd goed uit wat ze doet en waarom. Voor mij is dat heel belangrijk.. het is toch mijn lijf en het blijft een beetje spannend dat kraken. Chirorpractor Bowman is zeker een aanrader!
Inmiddels kom ik hier al een maand. Ik ben zeer goed door Chase geholpen aan mijn rug en nekklachten. Had ik dit eerder geweten... aanbeveling wanneer je rug & nekklachten hebt. Niet mee rond blijven lopen!
Ik had een afspraak om 10 uur en ze hebben een ander persoon geholpen omdat ik 5 minuten later was! Geen belletje niks of ik onderweg ben of niet aangezien ik aan het rijden was en k niet naar hun kon bellen! Ik heb toen aangegeven dat ik dan wil wachten omdat de persoon na mij eerder is gekomen en ik voor die persoon zijn/haar plek overneem, daar ga ik van uit. Dit kan niet volgens de baliemedewerker vervolgens moest ik naar huis gaan heb ik oppas geregeld voor niks! Dit is onacceptabel en voelde mij totaal belazerd!
Sinds 2017 kom ik bij Bowman Chiropractie en inmiddels zweer ik bij de Chiropractische behandelingen van hen. Elke 2 á 3 maanden kom ik langs voor een ‘onderhoudsbeurt’ en loop ik klachtenvrij en ‘weer helemaal in het lood’ naar buiten. Regelmatig last van rugklachten die Vinicius telkens weer vakkundig verhelpt. Zijn collega’s Natasha, Vanessa en Chace hebben mij bij zijn afwezigheid ook regelmatig behandeld en ook zij kunnen je gericht helpen met een professionele aanpak om je klachten te verhelpen. Ook bij specifieke sportvraagstukken kunnen zij je adviseren wat je zelf kan doen om e.e.a. te verhelpen of voorkomen. Tot slot nog de complimenten voor de dames van de receptie. Bij een volle agenda van één van de Chiropractoren zijn zij ontzettend bereid mee te denken. Wanneer je snel terecht wilt, maar er is geen plek, noteren ze je naam en word je direct gebeld bij een vrijgekomen tijdstip. Erg fijn! Al met al een hele fijne praktijk, met een goede sfeer en vriendelijke, vakbekwame mensen van over de gehele wereld erg leuk! waar ik nog jaren zal blijven komen.
Super blij met deze praktijk, je kan ook in het weekend terecht, voor mijn man als vrachtwagenschauffeur een uitkomst,! Doen altijd hun best om je zo snel mogelijk te helpen, er werd zelfs iemand gebeld, om de afspraak te verzetten, zodat mijn man na mij geholpen kon worden, omdat hij ineens zo'n pijn had, en dan staat alles weer recht en op zijn plaats, en gaan wij weer tevreden naar huis! Komen al drie jaar en sommige klachten zijn verdwenen of een heel stuk verminderd.
Ben al een aantal jaren onder behandeling. De meest voorkomende klachten zijn rug,- schouderklachten. De eerste keer dat ik in contact kwam met Bowman was ik een wrak. Mijn hele lijf deed pijn en zat muurvast. Na een aantal behandelingen kon ik alles weer zonder pijntjes. Het is mij zo goed bevallen dat ik ieder jaar een APK’je laat uitvoeren en dat kan ik iedereen aanraden. Afgelopen jaren heb ik diverse behandelaars gehad en ze zijn allemaal top. Ze luisteren en nemen de tijd voor je en zijn allemaal zeer kundig. Ik kan de praktijk iedereen aanraden.
Vriendelijk en nette praktijk, personeel weet wat ze doen en hoe je klachten te behandelen. Personeel achter de receptie is altijd vriendelijk en belangstellend. Praktijk is schoon en ordelijk ingericht. Ik wordt zelf behandeld door Natasha, zonder haar kennis en kunde had ik nog steeds rugklachten gehad. Aanrader voor iedereen die klachten heeft. Prijs is ook prima voor de behandeling.
Ik kom er nu al een paar jaar verschillende chiropractors gehad maar allemaal even goed en vriendelijk. Ook de dames achter de balie altijd even vriendelijk. Ben altijd blij als ik weer geweest ben even pijn vrij. Je kan makkelijk online een afspraak maken of bellen. Makkelijk bereikbaar met de auto. Ik raad deze chiropractor iedereen aan!
Ik kom al jaren in de praktijk en heb veel baat bij de behandelingen. Ik heb voordat ik bij Bowman chiropractie terecht kwam 7 jaar bij een fysio gelopen en bleef klachten houden. Na 4 behandelingen van Josh was ik van mijn klachten af. Ik kom nu voor het onderhouden van mijn lichaam. De medewerkers zijn ook altijd even vriendelijk, behulpzaam en gastvrij, kortom een zeer prettige praktijk om naar toe te gaan.
Het blijft me verwonderen hoe alles in het lichaam verbonden is en de kennis daarvan de chiropractors in staat stelt de bron van de problemen te vinden en aan te pakken. Ik ben na een behandeling niet klachtenvrij - dat ligt aan mijn lichaam - maar ik ik kan wel weer met minder klachten door tot de volgende 2-maandelijkse behandeling. Alle chiropractors en het baliepersoneel zijn kundig, vriendelijk en betrokken. Ze hebben allen hun eigen individuele manier van werken, wat prettig is, want iedere cliënt is ook uniek en zo is er voor iedereen wel een geschikte chiropractor bij deze praktijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid