facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BowlingcentrumGroeneveld

BowlingcentrumGroeneveld

Info

Bowlingcentrum Groeneveld!!

Geschiedenis

Welkom bij Bowling-Centrum Groeneveld.

Wilt u gezellig een avondje bezig zijn in een leuke huiselijke sfeer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu wilt bowlen of er ook gezellig wat bij wilt eten, we hebben verschillende arrangementen. We beschikken over 7 kunstof bowlingbanen en organiseren party's, kinderfeestjes, bruiloften, vergaderingen en nog veel meer.

Kom eens gezellig bowlen in Ede! Bel om te reserveren !!

Adres: de Halte 19, 6711 NZ Ede
Telefoonnummer: 0318-650303
Stad: Ede
Route: de Halte 19
Postcode: 6711 NZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café 100 Café 100 617 meter Heel gezellige kroeg. Prima borrelkaart.Eten: 5/5
World Food Center World Food Center 2 km Vertaald door Google Bijna klaar voor de toekomst Origineel Nearly nearly ready for ...
Food Inspiration Food Inspiration 2 km Food Inspiration is het online en offline inspiratie-infuus voor foodprofessionals op...
Puur Balans in voeding, gewicht en leefstijl Puur Balans in voeding, gewicht en leefstijl 2 km Praktijk voor voedingsadvies, hulp bij afvallen en leefstijlcoaching
Essensor Essensor 3 km Goed geregeld bedrijf doet onderzoek naar smaken en nieuwe producten en nieuwe verpak...
My Healthy Choice My Healthy Choice 32 km Na twee herseninfarcten heb ik mijn leven drastisch omgegooid en gekozen voor een gez...
Recensies
Ik kreeg als surprise voor mijn verjaardag een hele leuke avond aangeboden door mijn familie, bij het Bowlingcentrum. Eerst gebowld, top baan! Daarna gegeten, patat was super lekker, en rest van eten en drinken ook heerlijk, dikke 9. Personeel is vriendelijk en werkt als een geoliede machine, top dus. Zeker aanrader! Groet YouTube Jaap voetbal.
Gistermiddag hier met 6 personen waaronder 2 kinderen gebowld bij Groeneveld. Jammer dat de bereikbaarheid met de auto enigszins lastig is als je niet bekend bent in Ede, maar goed, dat ligt aan mijn eigen voorbereiding... De baan is oke, de gelegenheid om te zitten ook en verder is het goed. Het personeel is erg vriendelijk, attent en direct beschikbaar zodra je iets nodig hebt of als de baan kegels vastloopt. Ik zou hier dus zeker nog een keer langsgaan.
Ontzettend leuk wezen minigolfen met 2 vriendinnen en een vriend. De banen zijn niet allemaal te moeilijk, maar wel uitdagend op een leuke manier. Banen an sich vond ik prima onderhouden, vooral de matten op de baan die niet versleten waren op 1 loszittend houten blokje/trapje na, volgens mij hole 8/9?, maar er was wel een plankje van de houten vloer die los zat bij hole 13/14 ik viel er bijna over, plankje lag ernaast en een gat waar dat plankje vandaan kwam en de bank links in de hoek bij het raam staat op breken de balk onder het zitgedeelte heeft een flinke barst, waardoor de bank inzakt als je erop zit. Met een beetje liefde, is deze baan nóg beter! Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam heel lief minigolf uitgelegd aan 1 van de vriendinnen die het nog nooit gedaan had, komen netjes het drinken brengen, maar dringen zich totaal niet op. Erg fijn. Toiletten trof ik schoon aan, ondanks de aanwezigheid van een groepje kinderen voor een kinderfeestje. An sich is het reserveren online heel makkelijk, maar de prijzen bij de arrangementen/activiteiten missen, waardoor je deze pas tegen het einde aan ziet na de datum en het tijdslot te selecteren, terwijl er bij bowlen en minigolf stond vanaf €7,71, maar het uiteindelijk voor een volwassene €18,25 bleek. Telefonisch goed bereikbaar om de reservering te wijzigen naar meer personen, alleen ook weer jammer dat het annuleren/wijzigen van een reservering niet direct online lijkt te kunnen. Ik kan me namelijk voorstellen dat er weinig tijd is telefonisch bereikbaar te zijn als het lekker druk en gezellig is. Prijs €5 p.p. is echt méér dan schappelijk, zeker gezien het plezier dat we hebben gehad. Prijzen voor het drinken waren gewoon normaal of misschien zelfs aan de onderkant van het huidige gemiddelde. Het ligt op 1 minuut lopen van station Ede-Centrum en 2 minuten lopen van de betaalde parkeergarage. Al met al hebben we het alle 4 ontzettend naar onze zin gehad en erg veel lol gehad en kunnen lachen, dus ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Al kan het best zijn dat we de volgende keer een andere activiteit daar gaan proberen!
Geweldige avond gehad. Goede sfeer en niet te duur. Top.
Super gezellige middag gehad. Heel leuk arrangement bowlen&eten. Top. Heerlijk buffet van goeie kwaliteit, niets dan positieve reacties vanuit de familie ontvangen. Bijzonder klantvriendelijke uitbater/eigenaar en personeel. Niets lijkt teveel, alles voor de klant. Top.
Zeer zeer zeer matig! De baan is slecht en oud, de ballen veel te licht, de kegels kloppen vaak niet als ze terug naar beneden komen... na de bonusbeurt bij de 10e worp, komen in de eerste worp van de volgende eerst alleen de kegels terug die bij de ander nog stonden.. Of we halverwege van baan willen wisselen, want ze hadden storing gehad, maar onze baan stond al uit terwijl de baan waar we heen moesten nog bezet was. Ik kom hier niet meer.
Zeer gezellige gelegenheid met erg vriendelijk personeel. Het warm en koud buffet was heel goed verzorgd en erg lekker. Helemaal kompleet met een lekker ijsdessert. Een echte aanrader.
Opzich een mooie bowlingbaan, mooi opgezet. Grootste nadeel is de playlist die gedraaid wordt, waarbij Nederlandse knallers, oude top 40 nummers, en techno/hardstyle elkaar om de 2 minuten afwisselen. Zelfs het Smurfenlied kwam voorbij. Ik heb nog nooit zoiets onsamenhangends gehoord.
Mooie bowlingbanen. Ook erg leuk voor kinderen door gekleurde verlichting. Lekker eten en super vriendelijke bediening. Aanrader!
Plezierig dat het personeel de namen had ingevuld, bij andere banen is dat soms lastig. Prima prijs, gezellige avond gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid