facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowlingcentrum Huizen

Bowlingcentrum Huizen

Info

Welkom op de Facebook pagina van Bowling Huizen.
Via deze pagina blijft u op de hoogte van de leukste acties!

Adres: Plein 2000 13, 1271KK Huizen
Telefoonnummer: 0356668623
Stad: Huizen
Route: Plein 2000 13
Postcode: 1271KK


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 23:30
Dinsdag: 18:00 - 23:30
Woensdag: 13:00 - 23:30
Donderdag: 13:00 - 23:30
Vrijdag: 15:00 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 00:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Bowlen Naarden, Bowlen Bussum, Bowling Almere, Bowlen Hilversum, Bowlen Loosdrecht, Bowling Baarn, Bowlen Weesp, Bowlen kinderfeestje Huizen
Recensies
We waren met 7 man wezen bowlen, dat kon al niet… we moesten met maximaal 6 man op 1 baan. Dus toen dachten wij nou dan zit 1 iemand ernaast en dan wisselen we een beetje af. Rara… dat mocht ook niet want dan stond er een extra stoel bij. Wat natuurlijk we een groot probleem is als je op de baan speelt in de hoek en geen enkel gangpad blokkeert. Nog in gesprek met het personeel gegaan maar dat was echter ook kansloos. Al met al, ik zou bijna liever in Maastricht gaan bowlen, puur om ervoor te zorgen dat deze mensen nooit mee een bowlingbaan runnen. Wat gemaakt is voor vermaak, niet voor maximaal 6 personen op een baan zonder afwisselen of zonder erbij zitten voor de gezelligheid. En het ergste van dit allemaal is nog dat we moesten betalen toen we hierna hebben besloten weg te gaan. Wat een ongelofelijk trieste bedoening.
Wel donker hoor disco bowlen
Leuke avond gehad met collega's en hun dames. Daarbij was de bediening prima en we werden goed voorzien van drankjes en bijlagen. De stemming moet je toch zelf maken en dat ging daar ook plezierig. Kortom een mooie geslaagde avond.
Leuke plek voor gezellig samen bowlen, drinken en een hapje, helemaal goed
We waren er met een kinderfeestje. Kinderen hebben zich goed vermaakt en lekker patatje gegeten
HEEL, MAAR DAN OOK HEEL onvriendelijk personeel achter de bar. Mijn zoontje van 2 en een half was officieel de 7de persoon ONDANKS DAT HIJ NIET MEE ZOU DOEN, dus moesten we maar een 2de baan erbij huren alleen voor mn 2,5 jarig zoontje. Mocht NIET op mn schoot erbij zitten........ Dus belde ik de bowlingbaan in HILVERSUM ---- zoontje van 2 en een half de 7de persoon ? Super vriendelijk personeel, GEEN PROBLEEM zetten we gewoon een kinderzitje erbij. Zo hoort het.
Ze krijgen zo laag punt van mij, omdat hun score-uitdraai nog steeds NIET GEREPAREERD IS.
Leuke plek, wel dure drankjes, was met 6 man. Aardig personeel.
Vriendelijk personeel, de banen lijken wat verouderd. Desondanks prima om een uurtje te bowlen.
Dit weekend geweest, wat een chagrijnige mensen werken hier. We kwamen voor een gezellige avond en gingen geïrriteerd naar huis. We voelden ons niet welkom en kregen overal commentaar op. Onbegrijpelijk hoe onprettig de eigenaar van dit bedrijf ons deed voelen. Je zou toch denken dat je als eigenaar het de klanten naar de zin moet maken? Hier niet, ze zijn je liever kwijt dan rijk zo lijkt het. Wij komen hier nooit meer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid