facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowlingcentrum Apeldoorn

Bowlingcentrum Apeldoorn

Info

Welkom op de Facebookpagina van het volledig vernieuwde Bowllingcentrum Apeldoorn

Geschiedenis

Voor een gezellige middag of avond bent u bij ons aan het juiste adres. Naast bowlen kunt u bij ons bijvoorbeeld ook high tea bowlen en puntzak bowlen.
Kijk voor deze specials bij de foto's op deze pagina of ga naar www.bowlingcentrum.nl voor meer informatie.
Wij verwelkomen u dan ook graag in ons totaal vernieuwde centrum

Adres: Nieuwstraat 66, 7311 BT Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5218696
Stad: Apeldoorn
Route: Nieuwstraat 66
Postcode: 7311 BT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 14:00 - 00:00
Woensdag: 14:00 - 00:00
Donderdag: 14:00 - 00:00
Vrijdag: 14:00 - 01:00
Zaterdag: 14:00 - 01:00
Zondag: 14:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: bowlen apeldoorn tarieven, bowlen beekbergen, bowlingcentrum apeldoorn apeldoorn, bowlen hoenderloo, bowlen apeldoorn prijzen, bowlen omgeving apeldoorn, glow in the dark bowlen apeldoorn, bowlen apeldoorn reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zero 55 Apeldoorn Zero 55 Apeldoorn 4 km Leuk, genoeg te doen voor alles en iedereen. Sportieve ouders, kinderfeestjes en vr...
Recensies
Gezellige plaats voor samenzijn door te bowlen, genieten, drinken en natuurlijk ook eten gourmetten. Dank je wel voor de fijne service.
Vriendelijk personeel. Gewoon leuk bowlen voor een uurtje of 2!
Zeker een verbetering met hoe het eerder was, aardig personeel. Goede service , en de aankleding van het geheel is er zeker op vooruit gegaan. Ik ga hier zeker nog vaker komen, ook voor de kinderen zeker een aanrader.
Er waren problemen met onze baan tijdens een volgeboekte zondagmiddag, vervelend maar begrijpelijk. Toch deed het personeel er alles aan om het te compenseren en we mochten later terugkomen, alles geheel op kosten van het Bowlingcentrum. Keurig opgelost, top personeel! Het gaat er niet om wat er fout gaat maar hoe het opgelost wordt en dat was boven verwachting.
Gisteren wezen bowlen. Er was iets niet goed gegaan met onze reservering maar het personeel heeft er alles aangedaan om ons toch nog te laten bowlen. We hebben genoten. Dank lieve mensen.
Wij zijn hier een paar keer geweest. Vandaag de kinderfeestje van mijn dochter hier gevierd. Hele fijne plek. Personeel is gastvrij en vriendelijk. Nogmaals bedankt. Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben genoten.
Vrijdagavond wezen bowlen hier en het was erg gezellig. Leuke muziek mooie baan met rgb verlichting. Het was zeker 20 jaar geleden dat ik voor het laatst had gebowld en ik wist niet meer dat het zo'n leuk spelletje was.
Leuke bowlingbaan met een paar min puntjes. Bij de schoenruimte moet je even zoeken naar de juiste maat omdat alles door elkaar staat, en voor de hygiëne zou er een spuitbusje doorheen mogen na het dragen. Wc capaciteit is krap en een puinbak halverwege de avond. Je kan niet het personeel aanrekenen het Is ook bezoekers gedrag. Bediening was prima alleen ons bedieningspaneel voor de drank bestellingen was defect dus ouderwets bonnetje kruisen en afgeven aan de bar. Afzuiging in het rookhok zwaar ondermaats.. Volgens mijn beleving deed die het niet. Maar we hebben een leuke gezellige avond gehad.
Leuk om weer eens gebowld te hebben. Dachten even naar de Superbowl te gaan, maar dat bleek wat anders te zijn
Bowling gezellig. Eten gaat ook wel. Maar een heel klein Gourmet stel voor 5 pers niet te doen. Geen peper en zout, lepel voor eis ook niet je moet overal om vragen. Om over de wc maar te zwijgen!! Geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid