facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Scheveningen

Bowling Scheveningen

Info

Bowling Scheveningen - Official Facebook Page

Geschiedenis

Smaak is een persoonlijke beleving, een expressie van ieders eigen persoonlijkheid. Bowling Scheveningen komt, door het ruime aanbod, tegemoet aan de persoonlijke wensen van zijn gasten en ondersteunt met adviezen op maat. Bowling Scheveningen straalt gezelligheid uit. De individuele smaak, de pasvorm en het moment van de dag bepalen de keuze voor een onvergetelijk moment. Het kwaliteitsaspect staat bij ons hoog in het vaandel, wat bijdraagt aan een veranderende waardering van de consument. Denk hierbij aan:

- Een rust moment in het haastige bestaan.
- Een manier om in te spelen op de individuele smaak door keuzes te bieden.
- Onderscheidend door alles onder één dak.
- Een wijze van gastvrijheid te tonen, door in te spelen op de individuele vraag van de gast.
- Een topsportlocatie bieden met apparatuur van deze tijd.
- Onze vereniging ondersteunen daar waar mogelijk.

Onze organisatie hecht veel waarde aan het hebben van goed opgeleid, gemotiveerd en kundig personeel. Zij zijn het gezicht van de onderneming en stralen dit ook uit. Trots op het bedrijf speelt daarin een belangrijke rol. Werken bij onze onderneming betekent, net als het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje “lifestyle”.

Adres: Gevers Deynootweg 990-2, 2586 BZ Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703543212
Stad: Scheveningen
Route: Gevers Deynootweg 990-2
Postcode: 2586 BZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 13:00 - 00:00
Donderdag: 13:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 13:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: glow in the dark bowlen scheveningen, bowlen zoetermeer, bowling ockenburg, bowlen delft, bowlen voorburg, bowlen en borrelen, bowlen rijswijk, bowling arrangementen
Recensies
Mid game stopt het systeem met het plaatsen van pionnen. Dit gebeurde 6x. In de tussentijd stond er alleen 3 medewerkers verdeeld op de balie, vloer & bar. Veel te weinig om je klanten met kwaliteit te kunnen helpen. Hierdoor moesten we in totaal 15min + wachten om hulp.
Beste, jammer dat het feestje van mijn zoon niet door kan volgende week omdat jij je zo vast houd aan de regels. Had je mij andere alternatieven aangeboden was ik daar met alle blijheid op in gegaan maar jij koos alleen nee als een antwoord te gebruiken. Prima hoor want blijkbaar is een feestje met 11 kinderen niet wat jullie nodig hebben. Voor de eigenaren van de bowling misschien een cursus klantgerichtheid en klantvriendelijkheid voor het personeel iets om over na te denken? Want had hij gezegd dat we bij jullie ook een patatje konden eten waren we gewoon gekomen! We wonen om de hoek maar ik rij nu liever 30 minuten met de auto om te bowlen met mijn kind dan bij jullie naar binnen te lopen. Bravo!
Leuk een uurtje gebowld. Geen problemen gehad. Drankjes werden binnen acceptabele tijd gebracht. Het personeel wat die dag werkte was super vriendelijk en vrolijk. Op 1 dame na die dacht dat we de drankjes niet gingen afrekenen. Wij wisten niet dat het de bedoeling was om die bij de bar af te rekenen. We dachten dat we het bij de kassa konden betalen tijdens het afgeven van onze schoenen. Dat was niet zo leuk hoe ze reageerde.
Wat begon als een leuk middagje bowlen met het gezin werd behoorlijk verpest door de barman woensdag 17-8-22 17:00. Leuk aan het bowlen en bestelling geplaats 25 min later 3 van de 5 drankjes ontvangen na 5 min toch naar de bar. Nee hoor jullie hebben alles was het antwoord. Geloofde me niet liep geïriteerd mee naar de baan om het te checken. Zie je wel je mist maar 1 drankje, nee 2 zeg en raakt nog meer geïriteerd . Checkt zijn scherm oh ja. Geen excuus of wat voel me uitgemaakt als leugenaar en dat is niet oke. Had nog niet eens betaald dus al had ik nog 10 drankjes willen bestellen was het wel op de rekening gekomen. Heeft mijn momentje met gezin behoorlijk verpest.
Deze bowlingbaan was echt om van te janken. Wij begonnen met de familie aan een potje bowlen en al snel deed de baan het niet meer, vervolgens werden we slecht geholpen maar toch overgeplaatst naar een andere baan. Deze baan bleek ook al defect te zijn. Toen werd ons verteld dat er geen andere banen waren en we dus het maar moesten doen met de kapotte baan. Geen geld terug, geen compensatie niks. Complete apathie van de medewerkers. Uiteindelijk na 5 tot 10 minuten klagen zijn we op een andere baan neergezet. Deze baan was van beginaf aan al vrij, er stonden hier namelijk twee werknemers die pauze hadden te bowlen. Overigens duurden de drankjes erg lang en waren de medewerkers simpelweg onvriendelijk. Geen aanrader.
Wat begon als eindigde is een deceptie. We hadden een uur om te bowlen maar na 20 min viel de baan uit. Na 3x te vragen kwam er eindelijk iemand kijken en konden we nog 10 min bowlen.
Erg onvriendelijke medewerkers. Uiteindelijk bleek zo dat ik niet de enige was die dat zo vond. Want het stond namelijk ook zo in de recensies vermeld. En de mensen die met mij waren hebben het zelfde ervaren. Ze klonken heel erg geïrriteerd, als je ze iets vroeg of hun ging beantwoorden. Tijdens het bowlen werd het spel 15 min van tevoren eerder gestopt. Niet aan te raden!
We hebben deze herfstvakantie drie keer hier gebowld met ons gezin. En drie keer een prima ervaring gehad.
We hebben iets anders gekregen dan waarvoor we hebben betaald, personeel was heel onvriendelijk en wilde niet helpen
Gisteren ben ik er geweest met een grote groep. Prima geregeld, alles verliep naar wens.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bowling Scheveningen met het openbaar vervoer


Den Haag, Kurhausweg 60 meter
21
Den Haag, Kurhaus 100 meter
1
1A
9
Kurhaus 110 meter
69
Kurhaus 120 meter
22
23
69
Den Haag, Kurhaus 150 meter
1
1A
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid