facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Partycentrum Westerpark

Bowling Partycentrum Westerpark
Adres: Heuvelweg 4 , Zoetermeer 2716 DZ, NL
Telefoonnummer: 079 351 8722
Stad: Zoetermeer
Route: Heuvelweg 4
Postcode: 2716 DZ



op zoek naar gerelateerd: westerpark bowlen, bowlen zoetermeer kinderfeestje, westerpark zoetermeer speeltuin, westerpark zoetermeer bootje huren, bowlen zoetermeer dekker, bowlen met gourmetten, westerpark zoetermeer restaurant, bowlingbaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Fluoriserend licht, aardig personeel en bowling kegels die regelmatig vast liepen of uit hunzelf om vielen... Beter kan niet als je met je vrienden lekker gaat bowlen
Erg leuke dag gehad met het feestje van me zoon.leuk personeel en natuurlijk een mooie baan .speeltuin is ook groot en leuk .
Nooit meer ga ik erheen. Om te beginnen slechte communicatie over de prijzen. Reservering online gedaan, bevestiging ontvangen met tarief vermelding. Kom ik aan geven ze aan dat dat niet klopt, op "hun website" zouden de echte tarieven staan. Op hun website staat exact hetzelfde tarief als in bevestiging email. Bowling baan had veel defecten en hierdoor stonden we vaak stil. Er ontbraken vaak Kegels en zij hekjes kwam te laat op, of maar 1 kwam op. Toen ik opmerkingen had met name over de tarieven en defecten kreeg de mdw een attitude, zeer onvriendelijk. Slechte ervaring!
De banen zijn verouderd, maar voor een gezellig potje bowlen met de kids maakt mij dat niet uit. Daarna gegeten in het restaurant en dit vond ik boven verwachting lekker. Bediening ronduit vriendelijk en correct. Het donkerbruine karakter van deze onderneming trekt mij wel. Gezelligere sfeer dan in het zakelijke Dekker.
Mega slecht! Never nooit meer hier bowlen!!! 3 keer van baan gewisseld, 7 x geklaagd dat de baan vast hing, kost allemaal tijd! Wat ze niet herberekenen, naar boven gestuurd, ook die baan hing na 3minuten vast & in het donker bowlen ook zo wat... ! Wat respectloos hier zeg!
Lekker gebowld met kinder verjaardag tijdens disco bowlen. De muziek mocht wel iets kind vriendelijker. Mijn kinderen 6 en 8 zitten niet op rapper Boef te wachten. Verder goed gegeten en top partijtje gehad.
Vandaag hier een vergadering gehad maar help wat gedateerd allemaal! De tijd is hier echt stil blijven staan. Dienblad met koffie wordt zo door de deur geschoven en op de hoek van een tafeltje ‘gekwakt’ zonder enige moeite te nemen om het rond te brengen.
Ontspannen sfeer, ruim terras, gezellige bootjes op het water, lekker friet en zeer betaalbaar. Vriendelijke mensen in de bediening, echt belangstellend. Grote speeltuin buiten!
Gisteren met de familie hier geweest, vanwege de verjaardag van vader.... eerst met z'n allen even bowlen, daarna wat eten... het bowlen was prima, niets op aan te merken, maar het eten is een ander verhaal!! Erg slecht!! Wij weten van voorgaande jaren dat een keuzemenu wordt voorgesteld en dat we dat dan tijdens het bowlen al onze keuzes doorgeven, maar dat was nu niet! Toen we aan onze tafel kwamen, lagen er 4 rommelige soort van menu kaartjes waar we met 13 personen een keuze uit konden maken! Er was doorgegeven dat we 6 vegetariërs hebben, maar geen vega gerechten op dat kaartje...... was blijkbaar ook niet bekend! Het eten was alles behalve goed! Zeer slecht zelfs!! Je weet dat als je bij een accommodatie als dit gaat eten, je geen culinaire wonderen moet verwachten, maar dit..... zeer zeer slecht!! Ook het personeel had totaal geen idee waar ze mee bezig waren, er was totaal geen overzicht, geen leiding, geen ervaring, helemaal niets!! Tot slot nog de toiletten.... te smerig en werd helemaal niet naar omgekeken!! Overal handdoekjes op, vieze toiletten zelf, stank en rommel overal, zowel beneden als boven!! Zeer zeer slecht allemaal!! Mijn ouders hebben een hoop geld moeten betalen voor deze dag, dit was het totaal niet waard!!
Uurtje gebowld met 80 leerlingen. Prima, het zou fijn zijn als aan de telefoon gemeld wordt dat de deur pas om 12 uur open gaat, dan zijn we niet met z'n allen een kwartier van tevoren aanwezig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bowling Partycentrum Westerpark met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Westerpark 240 meter
30
Zoetermeer, Westerpark 240 meter
30

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid