facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Partycentrum Veluwehal

Bowling Partycentrum Veluwehal

Info

Wij zijn een bedrijf met onder andere 8 volautomatische bowlingbanen,4 automatische kegelbanen, een restaurant café gedeelte en diverse vergader ruimtes.

Geschiedenis

De veelzijdigheid van De Veluwehal in Barneveld wordt reeds jarenlang bevestigd. Recreatie, sport en cultuur gaan daarbij hand in hand, maar ook voor het volgen van een cursus of het bijwonen van een vergadering is De Veluwehal vaak het trefpunt. Uitgangspunt bij al die activiteiten is dat er maatwerk in kwaliteit wordt geleverd.
Of het hierbij gaat om enkele personen of om groeperingen van duizend(en) mensen, de medewerk(st)ers van De Veluwehal hebben ruime ervaring en leiden dat voor u in goede banen. De vele jaarlijks terugkerende organisaties die gebruik maken van De Veluwehal vormen daarvoor een uitstekend referentiekader.

Een avondje uit met vrienden gezellig bowlen en eten, heeft u iets te vieren, Bowling en Partycentrum Veluwehal biedt de oplossing binnen elk budget. Behalve particulieren hebben veel ondernemingen bewezen prijs te stellen op een sfeervol verblijf in ons Partycentrum, getuige de talloze festiviteiten voor het bedrijfsleven, die wij door de jaren heen mochten verzorgen.

Wij hebben voor u diverse arrangementen met gourmetten, bolmetten, barbecue, tafelgrillen en menu's (menu's in overleg samen te stellen). Tevens bieden we diverse buffetten aan en kunt u er van uit gaan dat u een succesvolle avond bij ons kunt boeken.

Het Partycentrum is dagelijks geopend (met uitzondering van de zon- en feestdagen).

Adres: Nieuwe Markt 6, 3771CB Barneveld
Telefoonnummer: 0342417623
Stad: Barneveld
Route: Nieuwe Markt 6
Postcode: 3771CB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 01:00
Dinsdag: 08:30 - 01:00
Woensdag: 08:30 - 01:00
Donderdag: 08:30 - 01:00
Vrijdag: 08:30 - 01:00
Zaterdag: 08:30 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Bowlen Ede, Veluwehal Barneveld parkeren, Programma Veluwehal Barneveld, Bowlen Voorthuizen, Nieuwe Markt 6 Barneveld, Restaurant Veluwehal Barneveld, Bowlen Amersfoort, Culinair bowlen barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Batu Tjapeu Stichting Batu Tjapeu "Moluks Sociaal en Cul... 1 km Ik ken de mensen die daar ons bedienden na de begrafenis van een goede kennis. Je wor...
Recensies
Leuke plek om te bowlen Vriendelijk personeel. Zodra de namen doorgeven zijn begint de tijd te lopen, hebben daardoor geen uur maar wat minder gebruik gemaakt van de baan. Was erg druk met parkeren, blij dat we op tijd gegaan waren, moesten 5 minuten lopen. Parkeerkosten minder dan een euro. Voor de kinderen waren er stoottanden in te stellen. Klein beetje hulp om in de baan te blijven, maar in tegenstelling tot veel andere banen helpen ze hier maar deels, je kunt alsnog in de goot gooien, punten zijn dus iets mooier verdeeld Ze hebben voor de kinderen een glijbaantje om de bal vanaf te laten rollen, leuk!
Prima plek voor een rommelmarkt. Was erg leuk. Beetje eenzijdig aanbod in de kraampjes. Gemiddelde prijs hoger dan bij andere rommelmarkten.
Goed geregeld arrangement. Borrel, bier en bowlen. Kleinschalig bowling centrum aan de rand van het centrum. Naast bowlen veel extra activiteiten mogelijk. Parkeren is 's avonds gratis
Goede plek om te bowlen, hier mn pr van 148 neergezet.
Ik bridge daar, de wijn is niet zo lekker, maar verder prima.
gezellig gehad met koningsdag redelijke prijzen goed personeel
Mooi banen met moderne hekjes voor de Kids en goede parkeergelegenheid.
Gezellig bowlen maar alleen enorme vervelende lui naast ons echt luidruchtig en dronken en lomp
Ondanks dat het pand aan de oude kant is, voelt het als 'thuis'. Prima sfeer, vriendelijke medewerkers en perfecte bowlingbanen. Er worden ook wedstrijden gespeeld.
Kegelsysteem werkte niet goed waardoor we soms verkeerde punten kregen. Daarnaast gooide iemand van een andere groep een pompoen op de baan wat het spel verpeste. Volgende keer bowlen doen we ergens anders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid