facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling- & Partycentrum Putter Eng

Bowling- & Partycentrum Putter Eng
Adres: Engweg 6A, 3882 AL Putten, Nederland
Telefoonnummer: 0341 354 776
Staat: Gelderland
District: Putten
Stad: Putten
Route: Engweg
Huisnummer: 6A
Postcode: 3882 AL


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 14:00–23:00
woensdag: 14:00–23:00
donderdag: 17:45–23:00
vrijdag: 14:00–00:00
zaterdag: 14:00–00:30
zondag: 14:00–20:30

Recensies
In het partycentrum naast de bowling geweest op donderdagavond 10 april. Rabo reunie Uitstekend verzorgd door de fam Hendriksen. Geweldige opkomst, prima lokatie. Voor herhaling vatbaar.
We hebben 11 mensen gespeeld in twee banen . We waren 4 volwassenen en minder dan 12 jaar 7 kinderen. De ober en serveerster kwamen regelmatig langs en ze zeiden dat jullie hier niet eigen water mogen drinken!!! Ze zijn minderjarig kinderen ,hé.Dat vonden we heel irritant. Ik heb deze regels hun website niet gevonden. Ik heb €68 betaald voor 2 banen en moest ik ook iets drinken of eten ,natuurlijk niet als we niet willen betalen of niet genoeg saldo meer naast de kinderen..nn***Bedankt voor uw glashelder toelichting!! Het was niet mijn bedoeling om eten van buiten mee te nemen naar de bowling, iemand die dit kan lezen kan het begrijpen. Wat ik bedoel is dat uw obers 4 keer naar onze tafel zijn gekomen en tegen de groep, inclusief 7 kinderen tussen de 5 en 11 jaar, hebben gezegd dat u hier niet uw eigen water kunt drinken, dat is verboden. Als er bij de ingang en op uw website staat dat het verboden is om daar eigen water te drinken, wat ik niet heb kunnen vinden, dan heeft u gelijk. Heel erg bedankt voor uw reactie!!!
Vandaag bowlen steengrillen. ArrangementnBowlen en bediening supernSteengrillen gaan we niet meer doen.nOnbeperkt patat salade saus was minimaalnVlees 300 gram steengrillen kwaliteit was goed maar minimaal assortiment.
Niet heel veel banen zes, maar we waren met zn tweeën welkom om één baan te huren. De banen zijn ook modern, er staat een tablet waarop je zowel het spelletje kan beheren als de drankjes/hapjes bestellen. Die worden ook vrij snel gebracht en er is voldoende keuze. Ook worden er geen irritante verouderde animatieclipjes getoond die lang duren en je soms wel eens te zien krijgt wanneer je bijvoorbeeld een strike/spare gooit bij andere bowlingbanen. Meer tijd om te bowlen dus.nnAlles is verder makkelijk online te reserveren en te betalen. Ze hebben op sommige momenten ook thema bowlen zag ik, dat is in bepaalde tijdvakken te reserveren en is eventueel wel leuk voor kinderfeestjes of iets dergelijks. Laatste pluspunt is dat er genoeg variatie zit in de bowlingballen die je kan kiezen qua gewicht en grootte van de vingergaten.nnGratis parkeren is beschikbaar naast de deur, ook heel fijn als je van plan bent om met de auto te komen.
Prachtige bowlingbaan en keurig netjes!nDe ober kwam wel heel snel langs voor iets te drinken....we moesten de schoenen nog aan doen.....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid