facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Mijdrecht

Bowling Mijdrecht
Adres: Ontspanningsweg 1A, 3641 SV Mijdrecht, Nederland
Telefoonnummer: 0297 256 945
Staat: Utrecht
District: De Ronde Venen
Stad: Mijdrecht
Route: Ontspanningsweg
Huisnummer: 1A
Postcode: 3641 SV


Openingstijden

maandag: 19:30–22:00
dinsdag: 13:00–18:00
woensdag: 13:00–22:00
donderdag: 15:00–22:00
vrijdag: 13:00–00:00
zaterdag: 13:00–00:00
zondag: 13:00–21:00

Recensies
We zijn een uurtje wezen bowlen. In dit pand zit ook het restaurant. We begonnen met soep vooraf en daarna spiderpan genomen. Je krijgt een schaaltje diverse stukjes vlees, mocht het vlees op zijn dan kan je rustig nog meer bestellen. Het lijkt een beetje op gourmetten. Salades + patat/frietjes is inclusief. Het totale plaatje kost €17,50 pp. Alleen de drankjes en dessert apart afrekenen. Personeel is vriendelijk en enthousiast. Het ziet er netjes uit. Parkeren is gratis.
De Bowlingbaan is prima. De schoenen zijn in redelijk goede conditie.nnWe hebben het bowlen gecombineerd met spiderpangrillen. Dit is een soort gourmetten maar dan beter. Onbeperkt vlees, patat en saladbar. Patat was goed gebakken. Lekker ijsgerechtje met slagroom toe.nHet restaurant is ruim en sfeervol opgezet. Als je niet van kinderen houdt moet je hier niet zijn.
Wij zijn hier nu 2 x geweest en 2x is het zeer goed bevallen en gewoon via Groupon.nSuper vriendelijk personeel.nIk had per ongeluk de reservering verkeerd geplaatst, dit was geen probleem en kon alsnog komen.nHet eten was lekker.nDe wc s zagen er keurig uit.nOké de bowling schoenen waren een beetje glad, maar we hebben het super naar ons zin gehad.!
Ik heb hier met vrienden gegeten met het spiderpan arrangement. Het vlees lag alleen allemaal op elkaar toen we het op schoteltjes kregen en het leek al een tijd buiten de koeling te hebben gestaan. Hier dachten we eerst nog niet zoveel van, maar mijn vriendin is kotsmisselijk geworden ‘s avonds toen we op de parkeerplaats stonden, waarbij ze moest overgeven. Ik ben naar binnen gegaan voor een glaasje water en een doekje, maar deze moest eerst worden betaald en een doekje konden ze mij niet geven. Erg slechte service bij zo’n incident, waarbij mijn vriendin moest overgeven van hun eten! Later die avond ben ik ook kotsmisselijk geworden en heb een aantal keer moeten overgeven. Wij waren voordat we naar dit restaurant gingen helemaal gezond en hadden nergens last van. Het restaurant zegt dat het sowieso niet door het eten komt en wil dit verder niet oplossen, erg onvriendelijk. Dit was echt 1 keer en nooit weer!!nGeen aanrader….
De reviews liegen er niet om op Google dus we waren toch een beetje terughoudend met ons bezoek.nPersoneel was super behulpzaam en vriendelijk. Bowlen was leuk en gezellig. Mooie baan, ballen en alles schoon en netjes.nnDaarna met een groep van 12 gegeten. Kipsaté met patat. Verwachtingen waren na de Google reviews niet hoog. Maar alles was super lekker, netjes, borden mooi opgemaakt. Kipsate erg lekker, saus er naast op verzoek geen enkel probleem. Personeel was super vriendelijk. Ondanks het arrangement waren wijzigingen gewoon mogelijk.nnMet een Groupon deal hier gegeten en zeker aan te raden.nnWe kunnen het zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid