facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Hellevoetsluis

Bowling Hellevoetsluis
Adres: kerkstraat 6, 3221ag Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181317574
Stad: Hellevoetsluis
Route: kerkstraat 6
Postcode: 3221ag



op zoek naar gerelateerd: bowling vereniging hellevoetsluis, bowlen rotterdam, bowlen brielle, kinderfeestje hellevoetsluis, bowling spijkenisse, bowling spijkenisse openingstijden, bowlen ouddorp, adventuredome hellevoetsluis
Recensies
Leuke plek om te bowlen in Hellevoetsluis! De ingang is even een steeg door maar makkelijk te vinden. Fijne en vriendelijke bediening, en leuke bedragen voor het eten en drinken. Wij komen hier zeker terug!
Gisteren een geweldige kerstavond gehad met onze vrij grote vriendengroep. Tafel bbq en 2 uur bowlen met 60 personen. De bediening stond voor een uitdaging, maar waren fantastisch. Niets was te gek, te veel of te druk. Zeker een aanrader, wij houden het zeker in gedachten voor volgende feestjes. Bowling Hellevoetsluis bedankt!
Nog steeds een gezellige oldschool bowling, kom er van kinds af aan, de bediening is super, altijd behulpzaam en vriendelijk !!! Special tnx aan de dames
Gister met gezin gebowld en "getafelbbqed" Wat een superservice, bowlen was leuk, eten was heerlijk. Tegelijkertijd had mn dochter haar tienerparty, met 6 meiden bowlen en tafelbbqen, ging ook super. We hadden er eigenlijk geen omkijken naar, ze werden helemaal verzorgd en begeleid. Voor herhaling vatbaar.
Ingang leek net een krot Binnenkomst eerste geur was pislucht. Hoekje om alles blauw van de rook Lasers waar je koppijn van krijgt. Gelijk 180 graden omgekeerd. Wij gaan ergens anders bowlen!
Het personeel van deze plek verdient echt een groot compliment, zelden zie je personeel dat zo spontaan, geduldig, behulpzaam en sympathiek is als de mensen van dit partycentrum. De service is geweldig en snel. De reden achter het feit dat ik toch 3 sterren geef is dat de zaak er erg slecht onderhouden en viezig uitziet. De schoenen en bowlingballen geven een erg onhygiënische indruk en de techniek van de bowlingbaan was niet in optimale staat. Ondanks dit raad ik Bowling Partycentrum Hellevoetsluis zeker niet af! We hebben een heerlijke avond gehad.
Erg fijne sfeer, leuk personeel en goed eten/drinken!
Kleine maar fijne bowlingbaan, fijn ontvangen.
Leuk en gezellig alleen hele harde muziek
Waardeloze bowlingbanen. De vloer is smerig en stukken hout liggen onder het ballenapparaat. De ballen zijn, of met afgebrokkelde gaten of te kleine gaten. En iedereen die er was, ook op andere banen klaagde er over. Nee ik zou een ander en schonere bowlingcentrum zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid