facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Enschede

Bowling Enschede

Info

Bowling Enschede, het bowlingcentrum van Twente! Gevestigd op Go Planet, in de buurt van het FC Twente stadion.



"Het leukste bowling- en poolcentrum van Enschede!"
Adres: Colosseum 72, 7521PT Enschede
Telefoonnummer: 0534753456
ln.edehcsne-gnilwob@ofni
Stad: Enschede
Route: Colosseum 72
Postcode: 7521PT


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 23:00
Dinsdag: 14:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 14:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: bowling enschede titanic, bowlen en eten enschede, starballs bowling enschede, bowlen enschede kinderfeestje, bowlen enschede kinepolis, bowlen hengelo, bowlen enschede korting, bowlen enschede aanbieding
Recensies
We hebben hier een baan voor een uur gekregen, alles werd netjes uitgelegd. De zitplekken waren schoon en omgeving was ook rustig en gezellig. Drankjes werden snel gebracht en we hebben een hele leuke tijd gehad. Waarom ik 4/5 geef is omdat er te weinig zitplaatsen waren en de stoeltjes goed waren voor een kinderbibs. Misschien een van de punten om mee te nemen tijdens een toekomstige renovatie. Verder goede en leuke bowlingbaan!
30-10-2022 Ruim opgezette bowlingbaan. Prettige schermen voor het bijhouden van de stand. Ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook wanneer er een voetbalwedstrijd is in het stadion vlakbij de bowlingbaan. Vriendelijk personeel. Moderne nette schoenen voor op de baan. Via internet eenvoudig te reserveren in tijdvakken. 2 kinderen en 1 volwassene voor 1 uur € 32,50 30-10-2022 Spacious bowling alley. Nice screens for keeping track of the position. Ample parking. Also when there is a football match in the stadium near the bowling alley. Friendly staff. Modern smart shoes for the track. Easy to book in time slots via the internet. 2 children and 1 adult for 1 hour € 32.50
Slap beleid, onvriendelijk arrogant personeel. Onduidelijkheid heerst, en totaal geen leuke omgeving, super saai iets. Geen mogelijkheid om 2 kinderen van 3 en 5 mee te nemen, beleid is 7 pers max. Snap ik, echter 2 kinderen kun je niet als volwassene aanrekenen. Conclusie 2 ouders moeten heel kansloos buiten de baan toe kijken. Hoe verzin je het.
Kinderfeest van mn zoon hier gehouden. Slechte begeleiding. Moesten zelf steeds alles vragen. 'Kunnen we al bowlen' 'komt het eten' etc. De kinderen liepen voor het bowlen en voor het eten rond. Ja kinderen gaan soms ook rennen. Buiten de bowling banen om was er niemand maar men had toch erge last van de rennende kinderen. Ook geen uitleg bij de bowling baan. Bij de miniGolf na het eten moesten we bonnetje laten zien die we dus niet mee kregen. Het is dat deze meneer ons geloofde anders hadden we ff terug kunnen lopen om het bonnetje te halen. Al met al geen geslaagd feestje en voor ons geen kinderfeestjes meer hier.
Dramatische ervaring. Het "getinte" meisje, van de bediening, heeft wel iets beters te doen dan drinken opnemen en serveren... Terwijl we voor anderhalf uur gereserveerd hebben, wordt onze baan na 1 uur afgesloten. Wanneer we nog 1 uur bij willen boeken wordt dat afgewezen omdat wij niet vriendelijk genoeg waren. Hier kom ik nooit weer!
Erg moeilijk doen met reserveren voor 2 gezinnen 4 volwassenen en 4 kinderen. Er mogen maar 7 personen per baan dus ben je verplicht om 2 banen te huren. Dus dachten we dan laten we 7 personen bowlen en doet er 1 volwassen persoon niet mee. Wordt er met klem gezegd dat de 8e persoon niet bij de baan mag zitten kijken. Lekker klantvriendelijk bezig hoor team bowling Enschede!!!
Een leuke bowlingbaan. Ligt op de 1e verdieping waar je met de lift en trap naar toe kan. Boven aan de trap is het bowlingcentrum matig aangegeven. De banen zijn netjes en overzichtelijk. Door personeelstekort kan het zijn dat je even moet wachten op je natje en je droogje. Helaas bleek de baan erg ruw waardoor het werpen bemoeilijkt werd.
Onschappelijke bedrijfsleiders, niet voor rede vatbaar. Echte ondernemersmentalitieit ontbreekt. Waren bereid rustig aan tafel een biertje te drinken omdat er 1 persoon teveel was maar werden weggestuurd.
Mooie banen. We hebben met een paar collega's het grillen en bowlen gedaan. Het grillen van vlees gebeurt op een kleine bakplaat op tafel. Het werd geserveerd met patat en sausjes. Kwaliteit van het vlees was goed. Daarna 1,5 uur gebowld.
Super leuke en goede baan, er werd mooi gebruik gemaakt van de verlichting op de baan, het creëerde een soort van disco bowlen. Drinken en snacks worden snel geleverd en met een druk op de knop komt er ook snel een medewerker. Goede service hier!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bowling Enschede.

Enschede bowlingbaan

openingstijden, locatie, vervoer. Colosseum 72 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bowling Enschede adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bowling Enschede. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bowling Enschede delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Go Planet Bowling Go Planet Bowling 1 meter Zeer vriendelijk personeel alleen het was er erg heet en sommige ballen leken wat sch...
Go Planet Enschede Go Planet Enschede 23 meter Leuk veel te doen!!
Starballs Starballs 6 km Groot complex met allerlei activiteiten indoor. Absoluut niet Coronaproof, geen QR co...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid