facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling en Partycentrum 's-Heerenberg

"Sinds 1978 de bowling van Oost-Nederland.Bowlen, eten, drinken, feesten, karaoke, shuffleboard, darts, poolbiljart en arcade games."
Adres: 5 Stads Plein, 7041 JA 's-Heerenberg
Telefoonnummer: +31314662642
Stad: 's-Heerenberg
Route: 5 Stads Plein
Postcode: 7041 JA



op zoek naar gerelateerd: Bowlen Doetinchem, Bowlen Achterhoek, Bowlen ulft, Bowlen Palestra, Bowlen Varsseveld, Bowlen didam, Bowlen omgeving Arnhem, Bowlen Winterswijk
Recensies
Bij binnenkomst was de ontvangst minnetjes. Kregen geen uitleg. Sfeer binnen was verder goed, baan was netjes. Jammer dat het bankje voor de medespelers in een rechte lijn naar acher zaten, zo kon je moeilijk zien wat er gescoord werd. Eten sate/snitzelarrangement was prima, maar niet bijzonder. Personeel in restaurant was vriendelijk.
Een zeer goede organisatie, zeer vriendelijke personeel en erg behulpzaam . Van mij een dikke 10.
Leuke Kinder baan , waar de zijkanten omhoog kunnen. De bal komt dan niet in de goot. Voor de volwassenen onder ons zou ik het overslaan. Het is net of de texas chain massacre langs is geweest. Bowlingballen waarop geoefend is met de kettingzaag en een baan wat wel lijkt of de techno viking er op heeft staan te dansen...
Het is altijd gezellig als wij langs komen om te Bowlen. Ook het eten is zeker een aanrader. Vriendelijk en behulpzam personeel. Komen zeker vaker terug!
Fantastisch gastvrij ... Eten was goed en voldoende.... Komen er meerdere keren per jaar Ene keer met eten andere keer zonder... Aan te raden voor groepen met bowlen en eten.... Goede prijs kwaliteit verhouding
Fijn gebowld met de groep van Teun. Daarna heerlijk gegeten in het zitgedeelte
Vriendelijk personeel en een goede service. En een goede bowlingbaan.
Ontzettend gezellige middag gehad. Prachtige bowlingbaan, heel fijn om voor ieder persoon individueel te kunnen bepalen of er hekjes nodig zijn of niet! We werden op onze wenken bediend.
Goede plek om lekker te bowlen. Banen zijn goed onderhouden. Tijdens het bowlen ging er iets bij de hekjes stuk. Werd naar gekeken en nadat we klaar waren meteen gemaakt. Je kunt verschillende thema's filmpjes en hoe het scherm met de stand eruit ziet kiezen, per persoon kiezen of diegene hekjes willen en of ze links of rechts zijn. Ook kun je via het bedieningspaneel eten en drinken bestellen, wat ik super handig vind.
Een erg gezellige en goede bowlingcentrum. Hier wordt ook professioneel gebowld, dus de banen zijn van erg hoge kwaliteit. Daarnaast vriendelijk personeel en een leuke sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid