facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling en Partycentrum Maaspoort

Bowling en Partycentrum Maaspoort

Info

Bij Bowling en Partycentrum Maaspoort bent u op het juiste adres voor zowel een sportief uitje, om een hapje te eten in het restaurant met verschillende arrangementen, voor feesten en partijen en als u op zoek bent naar een professionele cateraar!



"Het leukste Bowlingcentrum van Den Bosch en omstreken met maar liefst 16 authentieke bowlingbanen!Of het nu een teamuitje, familie-uitje, vriendenuitje, gezinsuitje of kinderfeestje is,bij Bowling- en Partycentrum Maaspoort bent u van harte welkom!Ook een heerlijk hapje dineren of grillen in het sfeervolle restaurant met diverse arrangementen behoort tot de mogelijkheden.Voor feesten en partijen in onze ruime Maaszaal én als u op zoek bent naar een professionele cateraar bent u bij ons ook aan het juiste adres!Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden, of neem gerust contact met ons op en wie weet tot snel!Team Bowling- en Partycentrum Maaspoort's-Hertogenbosch / Den Bosch"
Adres: Marathonloop 3, 5235 AA 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 6411665
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Marathonloop 3
Postcode: 5235 AA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 13:00 - 00:00
Woensdag: 13:00 - 00:00
Donderdag: 13:00 - 00:00
Vrijdag: 13:00 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 00:00
Zondag: 13:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Bowlen Maaspoort Social Deal, Bowlen Berlicum, Bowlen en steengrillen, Bowlen Uden, Bowlen en eten Eindhoven, Bowlen Best, Bowlen in de buurt, Bowlen Boxtel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Legends Sports Bar The Legends Sports Bar 4 km Top bar! Van het weekend met de vrienden hier geweest en een top avond gehad. Een ge...
Recensies
Leuke avond.. geen rekening gehouden dat er op woensdag veel kinderen zouden zijn feestjes... Maar die gingen snel weer weg
Met onze kleinkinderen geweest, erg fanatiek en gezellig. Na het bowlen van een tapas plankje genoten. Was een heerlijke middag.
Super gezellige middag gehad! Eten was top, alles netjes geregeld en voldoende keus. De kids hebben buiten paaseieren gezocht met de paashaas en konden ook eieren schilderen of op het springkussen. Daarna konden we nog gezellig een uurtje bowlen.
Het bowlingsysteem mag wel eens een upgrade krijgen. Ook bediening komt niet vaak langs terwijl er maar 3 banen bezet waren.
Zin in een heel gezellig middagje of avondje uit? Dan is dit echt een aanrader! Lekker uurtje bowlen en erna heerlijk eten! Shared dining! Echt top! Eten zo lekker! En altijd een gezellig sfeertje! Wij komen er graag!
Super gezellige locatie met erg lekker eten! Gezellig uitje met vrienden of familie, bowlen en vooral lekker eten, zowel de hapjes bij het bowlen als de gerechten in het restaurant zijn erg goed. Al meerdere keren hier geweest, ook het afgelopen jaar, ondanks Corona en elke keer opnieuw genoten! Er wordt overal rekening mee gehouden, personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, alles is keurig schoon en gedesinfecteerd. Er is tijdens de lockdowns erg hard gewerkt aan vernieuwing van deze mooie authentieke bowlingbaan, nieuwe schoenen, vernieuwd restaurant, de bowling systemen zijn vernieuwd, petje af hoor in deze moeilijke tijd! En je kunt bijna nergens zo lekker en luxe eten voor de prijzen die gehanteerd worden inclusief een uur bowlen, deze combinatie maakt het voor ons een perfect uitje. Zeker een aanrader, wij zijn fan!
Gezellige bowlingbaan met erg lekkere cocktails & borrelhapjes! Ook de muziek was leuk tijdens het disco bowlen. Aardig personeel dat echt hun best doet om het naar je zin te maken. Wij hadden het all you can eat steengrillen en dit was perfect geregeld in een mooi restaurant, super dat er ook heel goed met allergenen en dieetwensen wordt omgegaan, pluspunt!!
Zaterdag 06-05 personeelsuitje gehad bij de Bowling. Echt een TOP avond gehad met lekker eten en een aansluitend feestavond met DJ Infinity Visuals! Echt een aanrader.
Bowling en Party. Dat vat het echt goed samen. Qua bowlen een goede keuze. Het restaurant vond ik wat locatie betreft wel tegenvallen. Om de haverklap rokers langs de tafels om gebruik te maken van een buitenruimte. Elke keer de deur open met de nodige kou en bijhorende sigarettenlucht er achteraan. Het eten was echt voortreffelijk goed afwisselend en leuk gepresenteerd.
Veel teschnische storing, duurde elke keer om de flessen terug te zetten heel lang, dus heb daardoor minder kunnen spelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid