facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling en Partycenter Heiloo

Bowling en Partycenter Heiloo

Info

Bowling Heiloo

Geschiedenis

Gewoon bowlen hele dag, disco bowlen vrijdag zaterdag na 22:00 uur.



"Sportief uitgaan met vrienden, familie en collega's kan bij Bowling Heiloo. 12 professionele wedstrijdbanen geschikt voor kinderen, volwassenen en sportbowlers. Wij bieden naast bowlen lekkere hapjes en drankjes ook arrangementen en groepsuitjes."
Adres: Kennemerstraatweg 341, 1851 ND Heiloo
Telefoonnummer: (072) - 5331992
ln.ooliehgnilwob@ofni
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 341
Postcode: 1851 ND


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:30
Dinsdag: 12:00 - 23:30
Woensdag: 12:00 - 23:30
Donderdag: 12:00 - 23:30
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: bowling uitgeest, bowling heiloo openingstijden, bowling alkmaar, bowlen noord holland, bowling vereniging heiloo, bowlen alkmaar prijs, bowlen heerhugowaard, bowling schagen
Recensies
Mijn moeder werd 94 jaar ! Met de hele familie Huisman gebowld en gegeten! Het was erg gezellig,vooral de kinderen en kleinkinderen vonden het geweldig! Vriendelijk personeel! Ze hadden zelfs ons fietssleuteltje gevonden !
Beste bowlingbaan van de regio, aardig wat banen, goede service ernaast, ook in het restaurant ernaast. Geen gekke prijzen. vriendelijk personeel. Vaak als je vraagt of je nog iets langer kan, kan dat gewoon. Kom hier nog steeds regelmatig, en is mijn go-to bowlingbaan.
Top altijd leuk en nostalgisch
Gezellige avond voor jong en oud. Vriendelijk personeel en een top kado voor de kids.
Lekker gegeten en gebowld alleen de bediening had het soms te druk waardoor de drankjes later kwamen dan gedacht
Gebowld en daarna lekker gegeten met de familie. Vlees was prima! Bediening was erg vriendelijk! Voor herhaling vatbaar! We aten in de serre vanwege veel lawaai van de bowlingbaan. Deze mag wel een beetje gezelliger aangekleed worden : decoratie of bloemetje . Het gaf nu een kantine gevoel !
Klassiek goed! Zeer vriendelijk personeel, lekker eten en dringen en een prima baan. Natuurlijk met bumpers, disco, neon, het hele . Heerlijk!
Vlotte vriendelijke bediening op een mooie baan
Leuke middag/ avond gehad met de familie. Zowel jong als oud heeft zich prima vermaakt. En aansluitend lekker gegeten van de gerechten van OS wat nu onder het zelfde dak zit gehuisvest. Vergeet in het weekend niet te reserveren want het is vaak druk en heb je kans dat je voor niks komt. Ook prima uitje voor een kinderfeestje.
De sfeer en kwaliteit van jaren terug is ver zoek. Het bowlen gaat nog maar het eten is gewoon slecht. Geen aanrader, helaas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid