facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling De Vermaekerij

Bowling De Vermaekerij
Adres: Baarlosestraat 4, 5993 AW Maasbree, Nederland
Telefoonnummer: 077 720 1001
Staat: Limburg
District: Peel en Maas
Stad: Maasbree
Route: Baarlosestraat
Huisnummer: 4
Postcode: 5993 AW


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00–22:00
donderdag: 14:00–22:00
vrijdag: 14:00–00:00
zaterdag: 14:00–00:00
zondag: 14:00–22:00

Recensies
Leuke bowlingbaan, alles goed geregeld. schoenen kun je zelf pakken en het bowl systeem werkt makkelijk, even de namen aan de balie doorgeven en je kunt beginnen. De bowlingballen zijn goed. de baan is mooi aangekleed en het gedeelte waar je kunt zitten is comfortabel, soms zijn de tafeltjes voor de glazen wel wat krap.nnMijn grootste kritiekpunt moet toch wel de service zijn. we hebben een uur gebowld en waren al wat eerder aanwezig. er is in totaal maar 2 keer een kelner langs gekomen voor het drinken. Helemaal op het begin en helemaal op het einde. onze lege glazen hebben met gemak 45 minuten leeg op de tafeltjes gestaan. contact met de ober lukte niet. Erg jammer. Geeft geen prikkel om langer te blijven zitten in de zaak.
Het schuffelboarden was heel leuk. Daarna het etentje met 6 personen was gewoon een aanfluiting. Slechte bediening. Ruim 2 uur moeten wachten op ons eten. Prijs kwaliteit verhouding buiten alle proporties. Tussen de frites zaten gewoon verbrande en hele slechte stukjes frites. Om hier te gaan eten zal ik nooit iemand aanraden met deze kwaliteit van eten. Toen ik hier met betalen een opmerking over maakte zei de juffrouw....... nou ja.. jammer dan voor u.nDus hier gaan we echt nooit meer eten in de Vermaekerij.
Hele gezellige middag gehad . Bowlen, hapje drankje. Alles perfect verzorgd. Bediening en service met een vriendelijke glimlach.
Een uitkomst als uitje vanaf het nabij gelegen vakantiepark de Schatberg. We konden met een een leuke aanbieding een uur bowlen met wat hapjes erbij, daarna spontaan ook nog wat kunnen eten in het restaurant. Een leuk en lekker concept met kleinere gerechten.
Goed geregeld.nVia social deal mooi uurtje bowlen incl 6 bitterballen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid