facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowers B.V.

Info

Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Dan is Bowers op zoek naar jou!

Geschiedenis

Tijd voor beter werk in de bouw.
Afwisselend werk in de bouw, civiele techniek of infrastructuur. Werk met uitdaging en zekerheid, met inhoud en toekomst. Werk dat zo goed bij je past, dat het als een hobby gaat voelen.
Het is tijd voor Bowers. De werkgever waarmee je wil werken.

Bowers werkt keihard voor de bouwers die keihard werken. We bieden uitdagend werk met de zekerheid van een vaste baan en een plan voor de toekomst. Groeien? Dat doen we samen.

Uitdagend werk
Jarenlang hetzelfde, herhalende werk doen? Niet bij Bowers. Van duurzame woonwijken tot het interieur van bijzondere superyachts: we bieden voortdurend aansprekende en uitdagende projecten.

De zekerheid van een vaste baan
Of je nou werkt in de werkvoorbereiding, engineering of de uitvoering. Of je nou aanstormend talent of doorgewinterd specialist bent: bij ons de zekerheid van een vaste baan.

Een plan voor de toekomst
Welke ervaring of opleiding kan je gebruiken om nog beter te worden in wat je doet of wilt gaan doen? Met ons Persoonlijk Ontwikkelingsplan krijg je alle ruimte om te groeien.

Alles voor tevredenheid
Hoe kunnen we het werk nóg beter maken voor je? We denken met je mee - en jij met ons. Dat doen we met OPA – Ongelofelijke Persoonlijke Aandacht. Maar ook letterlijk: onze OPA Bowers, die je vraagt hoe we het nóg beter kunnen doen.

Adres: Pesetaweg 73, 2153 PJ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-621358
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Pesetaweg 73
Postcode: 2153 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bowers & Wilkins, Bowers JACkLING
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strategies for Change Strategies for Change 376 meter Ik werk al jaren samen met Eric en hij is een genie in het ontwikkelen van nieuwe bus...
The 10X Sales Company The 10X Sales Company 376 meter The 10X Sales Company helpt bij het trainen van uw Sales Force en creëert nieuwe lead...
Clubstorage.de Clubstorage.de 625 meter Goede communicatie en erg behulpzaam. Top bedrijf!
Online Business Media Nederland Online Business Media Nederland 814 meter OBM is jouw partner in online marketing. We helpen je om jouw doelgroepen te bereiken...
Tamboer Plaagdierbeheersing Tamboer Plaagdierbeheersing 1 km Binnen een paar uur naar bellen, probleem al opgelost. Zelfs terwijl ik er even niet ...
Het Trefpunt Nieuw-Vennep Het Trefpunt Nieuw-Vennep 1 km Gewoon een zalencentrum voor een bedrijfs cursus.
Truck & Trailerservice Schiphol Truck & Trailerservice Schiphol 2 km Truck & Trailerservice Schiphol biedt haar klanten het complete scala service en onde...
Budgettrucks Budgettrucks 2 km Super! Behulpzaam flexibel en scherp geprijsd, wat wil je nog meer? Niks op aan te m...
Recensies
Ik werk er nu 6 maanden wat een toppers ben zeer tevreden goede communicatie
Ik raad bowers aan. zeer fijn bureau om voor te werken!! Nu 6 maanden in dienst en geen enkel Minpunt kunnen aanmerken Dus wil je snel aan de slag bel bowers !!
Zeer onprofessionele organisatie. Liegende recruiters. Ik ben voor een gesprek op locatie geweest en daarna verschillende malen gebeld. Dat ging goed tot ik op 14 augustus contact had met ene Jaspers en hij apte me terug dat hij het goed vond dat ik hem had geapt. Hij zou 15 augustus 2019 contact met me opnemen. Raad eens? Die gozer belde niet. Zo onderhou je geen contacten met potentiele vakmensen. Je moet zeggen wat je gaat doen en je moet het vervolgens ook doen. Hou je aan je woord. Als het zo moet zoals het is gegaan, dus voor de gek houden dan hoeft het voor mij niet meer. Bye kerels, ga eens leren wat externe communicatie echt betekent.
Ik heb via Bowers een hele mooie droom opdracht. en ze staan altijd voor je klaar op elk tijdstip. als je iets nodig hebt. kort een hele mooie bedrijf waar je graag voor werkt.
Erg leuk detacherings bedrijf waar je nog als mens gezien word i.p.v. nummer 200 op de lijst. Doorgroeimogelijkheden en hele leuke mensen! Prachtig werk gekregen wat helemaal aansluit op mijn wensen. TOP!
Altijd goed contact met je contact persoon je kan met alle vragen terecht wordt snel terug gekoppeld Ik raad bowers aan
Op maat gezochte werkomgeving voor me gevonden. Alles in een professionele, informele en prettige sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid