facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boverhoff Sloopwerken

Boverhoff Sloopwerken

Info

Boverhoff landelijk actief en specialist in complexe en grootschalige projecten inzake sloop, asbestsanering, bodemsanering, recycling en infrawerk.

Adres: Europaweg 26, 8181BH Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578-693136
Stad: Heerde
Route: Europaweg 26
Postcode: 8181BH



op zoek naar gerelateerd: Rijk Boverhoff, Machinist sloopwerken, Sloopbedrijf vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart Pool Installaties Bart Pool Installaties 938 meter Goede service en advies. Vervangen van mijn defecte gasbadgeiser. Door milieu vriende...
Gardenswimm Gardenswimm 1 km Met Zwemvijver van het jaar 2019 is er weinig toe te lichten toch? Gewoon professione...
Cambridge Weight Plan Heerde-Epe Cambridge Weight Plan Heerde-Epe 1 km Begeleid je graag naar een gezond gewicht en levensstijl!
Apeldoeners Apeldoeners 1 km Apeldoeners: 16 dienstverlenende bedrijven in of in de nabije omgeving van Apeldoorn.
Recensies
Aan de andere recensies te lezen ben ik zeker niet de eerste. Kunnen jullie jullie aso bestuurders van de weg halen. Enorm bumperkleven maar er inhalen ho maar. Hele weg gereden met een piepende parkeersensor van die kerel. En zo te lezen ben ik hierin niet alleen
Onbeschoft en arrogantie ten top. Niet voor niks hebben ze slechte reviews.
Stelletje lompe boeren.Asfalt vergruizen zonder sproei installatie.Resultaat is dat in de buurt alle auto s,kozijnen,ramen,tuinen,tuinmeubilair,zonnepanelen etc onder de zwarte bitumenstof zitten die er niet zomaar af is.
Zeer onveilig en gefrustreerde chauffeur aan het werk
Sloopwerk in Bergambacht van de oude tandarts praktijk. Mannen werkten onveilig. Geen goede wegafzetting. Zonder val beveiliging over het dak lopen.
Compliment voor dit bedrijf. In Amersfoort hebben ze stofvrij en stil 2 ziekenhuizen gesloopt, daar verdienen ze een pluim voor! Keurig schoon opgeleverd!
Erg tevreden over de uitvoering van tientallen betonboringen met verschillende maatvoeringen en op lastig bereikbare locaties. Vakkundig en met zorgzaamheid voor het gebouw. De wateroverlast van het boren is tot een minimum beperkt.
Goed bezig netjes afgesloten voor mensen dat ze niet zomaar rond kunnen neuzen
Vak bekwaamheid en goede service en sfeer
Expertice en schoon bedrijf met vaklui.....
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boverhoff Sloopwerken met het openbaar vervoer


Heerde, Zwolseweg 340 meter
304
Heerde, Zwolseweg 370 meter
304

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid